tiistai 3. heinäkuuta 2018

⚪ Kevätkausi 2018: Loppu ⚪

Hei!
Nyt kevätkauden animet ovat loppuneet, joten aika antaa niistä hieman loppuarvioita!

(C)
Binan Koukou Chikyuu Boueibu Happy Kiss!
Boueibun uusi kausi Happy Kiss esitteli meille ihan uudet taikapojat, joten aikaisempien kausien katsomisella ei niinkään ole väliä. Kaikki viittaukset aikaisempiin kausiin ja jopa aiempien taikapoikien näyttäminen tuovat kuitenkin oman hauskuutensa. En lopulta pitänyt näistä uusista hahmoista yhtä paljon kuin vanhoista, mutta en toisaalta vihaakaan heitä. Minulle jäi tämän katsottuani se tunne, etten ollut saanut oikein kiinni kaikkien hahmojen luonteista ja taustoista. Aikaisempien kausien tyyliset hauskat dialogit ja hölmöt kohtaukset saivat minut kuitenkin viihtymään hyvin tämän parissa. Katsoisin mielelläni lisääkin näitä poikia!


Dorei-ku The Animation
Dorei-ku on parhaimmillaan erittäin jännittävää katsottavaa, mutta huonoimmilla hetkillään animaation taso laskee merenpinnan alapuolelle ja hahmot ovat rasittavia. En lopulta pitänyt oikein kenestäkään hahmosta. Osa hahmoista on pelkästään inhottavia tai ärsyttäviä. Pidän kuitenkin siitä, miten Dorei-kussa on osattu sitoa erilaiset hahmot yhteen yllättävillä tapahtumilla, ja siitä, että juonenkäänteet tulevat toisinaan ihan puskista. Harmi vain, että päähenkilö Eia jää kovin etäiseksi ja häntä näytetäänkin välillä niin vähän että hänet meinaa unohtaa.

(C)
Hinamatsuri
Minulle jäi Hinamatsurista suurimmaksi osaksi positiivinen mielikuva, vaikka siinä onkin joitakin asioita joihin hieman petyin. Tykkäsin kaikista hahmoista paitsi päähenkilö Hinasta ja se vähän latisti tunnelmaa. En vain pidä hölmöistä hahmoista, jotka eivät oikein ajattele muita kuin itseään. Samalla Hinaan liittyvät vitsit toisinaan vain ärsyttivät minua, esimerkiksi se kuinka Hina vain tuhoaa Nittan vaaseja koko ajan. Sitten taas Hitomiin, Anzuun ja Maoon keskittyvät kohtaukset olivat omia suosikkejani, koska he ovat paljon pidettävämpiä ja hauskempia hahmoja. Myös Nitta on lemppareitani! Nauroin tälle sarjalle paljon (ja välissä saatoin vähän liikuttuakin), joten tykkään siitä kyllä.

(C)
Mahou Shoujo Ore
Mahou Shoujo Ore osoittautui lopulta yhtä hillittömän hauskaksi kuin miltä se alussa vaikuttikin! Tämän animen huumori sai minut hirnumaan monta kertaa, mutta juonikaan ei ole niin olematon kuin mitä voisi olettaa. Lopun juonenkäänteet yllättivät minut! Mahou Shoujo Oressa on pari heikompaa jaksoa, joita ilmankin olisi pärjätty, mutta muuten tykästyin tähän animeen erittäin paljon.

(C)
Wotaku ni Koi wa Muzukashii
Wotakoin alku sai minut niin uteliaaksi, että päädyin lukemaan mangankin. Tämä anime on kelpo sovitus siitä! Joka viikko naureskelin ja hihkuin uudelle jaksolle. Miten nämä otakupariskunnat voivatkin olla niin söpöjä?! Katsoisin tätä ehdottomasti lisääkin!


Yowamushi Pedal: Glory Line
Glory Line jatkaa siitä mihin edeltävä kausi jäi: Inter High -kisan keskelle. Tällä kaudella tuli taas paljon juttuja, joita olin innolla odottanut näkeväni animoituna. Toisen courin opening Dancing ja Hakogakun laulama ending Over the Limit pääsivät suosikkieni joukkoon. Toivottavasti näemme pian lisää pyöräpoikia animoituna, sillä Glory Line jäi pahasti kesken.

Tähän postaukseen ei sattunutkaan yhtään täysin huonoa animea! Tämä kevätkausi olikin todella kiva. Kesän animet alkavat pikkuhiljaa, joten kirjoittelen niistä sitten kun olen päässyt haluamiani sarjoja aloittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti