torstai 14. kesäkuuta 2018

🚗 Desucon 2018 - Pirulaisia ja autoilijatyty 🚗

(C) Matias Tukiainen
Hei!
Mulle tulikin näköjään pieni tauko bloggailusta, kun mitään erityistä kirjoitettavaa ei ollut. Nyt on kuitenkin Desucon koettu, joten aika kertoa siitä!

Perjantaina en jaksanut laittaa mitään cossia päälle, joten päädyin vain pukemaan jotain söpöä. Toppi on uusi lisä Liz Lisa -kokoelmaani! Kukkapannan unohdin lopulta ottaa mukaan coniin, mutta ainakin se ehti kuviin... Mukana oli myös uusi Hakogaku-itabagini jota pidin myös sunnuntaina mukana!

Perjantaina en tehnyt oikeastaan muuta kuin hengailin conipaikalla ja moikkailin tuttuja. Aika normaali coniperjantai siis. :DLauantaina käytettiin uudestaan Love Live -cossejamme! Umina Saukko ja Hanayona Esshieru ja minä tuttuun tapaan taas Nicona. Nämä cossit saavat aina ihanasti huomiota! :D Olin otettu kaikista kehuista.

(C) Mai Mai

(C) Mai Mai
(C) Mira Ojamo
Videomatskua meidän cosseista bongasin täältä, käykää katsomassa miten upea pätkä!Helpoksi sunnuntaicossiksi värkkäsin itselleni Mako Saton Initial D:stä. Mako ja Sayuki ovat mun lemppareita Initial D:stä ja mulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa cossata jompaakumpaa heistä, mutten koskaan saanut ketään mukaan paricossiin. Päätin sitten toteuttaa unelmiani yksin, vaikka asu onkin yksinkertainen eikä kovin tunnistettava. Voitte kuvitella miten helpottunut olin, kun lauantaina olin kävellyt korkkareilla koko päivän ja sunnuntaina sain laittaa lenkkarit!

Sunnuntaina oli ainoa ohjelma, johon ehdin koko viikonlopun aikana osallistua: AMV-kisa! Minulta oli 1 2 3 DRINK -niminen video mukana (löytyy alta). Omia suosikkejani kisassa olivat muun muassa hauska ja kekseliäs Just Dandy, nätti ja suloinen My Candy ja taidokkaasti editoitu Cops and Robbers. Kaikki kilpailun videot löytyvät täältä! Mukana oli paljon hyviä videoita, tämä kisa oli mukavaa katsottavaa!


Conisaalis!
Tämä Desucon oli ehkäpä parhaimpia conejani hetkeen! En tiedä mistä se johtuu, kun en ollut ennen conia erityisen hypenä tästä tapahtumasta. Tämä Desu jätti jälkeensä innostuneen fiiliksen! Seuraava conini onkin sitten Hypecon, joka on jo lauantaina 16.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti