sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

☼ Kevätkausi 2018: Alku ☼

Hei!
Tämän vuoden kevätkaudelta löytyikin aika mukavasti katsottavaa. Olisin aloittanut ehkä useammankin animen katsomisen, sillä mielenkiintoisilta kuulostavia sarjoja oli monta, mutta loppukevät on kovin kiireinen minulla koulun takia. Näillä siis mennään ainakin alkuun!


Binan Koukou Chikyuu Boueibu Happy Kiss!
Jee, lisää taikapoikia! Tällä kertaa sarjassa on uudet päähenkilöt. Tykkäsin vanhoista hahmoista todella paljon, joten vähän harmi etteivät he ole enää mukana. Uudet hahmot vaikuttavat kuitenkin ainakin ensimmäisessä jaksossa ihan pidettäviltä ja sain hihitelläkin muutamaan otteeseen. Tällä kertaa taikaeläimillä on ihmismuodotkin, mikä oli iloinen yllätys. Kalastelin myös netistä tämän kauden päähenkilöiden ääninäyttelijöitä, kun en millään tunnistanut heitä itse animesta, ja huomasin, että kaikilla on vielä tuntemattomat (aloittelevat?) seiyuut. Ihanaa, että tämä kausi jatkaa edellisten kanssa samalla linjalla myös sillä saralla!


Boku no Hero Academia 3rd Season
Hero Academian kolmas kausi on varmasti anime, jota monet ovat tältä keväältä odottaneet, ja itsekin seuraan sitä innokkaasti. Katsotaan, miten pitkälle tämä kausi onnistuu mangaa sovittamaan!


Dorei-ku The Animation
Aloitin tämän animen ilman että hirveästi luin juonikuvausta (minulla oli lähinnä vain se käsitys, että tässä on kyse jonkinlaisesta uhkapelistä) ja no... Asetelma tässä animessa on sellainen, että tästä voisi kehittyä oikein mehukasta draamaa, mutta jotenkin jo ensimmäisessä jaksossa innostukseni vähän lopahti. Hahmot vaikuttavat tylsiltä ja yksipuolisilta, enkä oikein tiedä tuleeko sarjassa olemaan kunnon draamaa ja intensiivisiä uhkapelitilanteita joita odotin. Olen kuitenkin vielä sen verran kiinnostunut tämän sarjan juonesta, että jatkan katsomista ja seuraan millaiseen suuntaan tämä anime kehittyy.


Hinamatsuri
Hinamatsuri on myöskin sarja, jonka juoneen en niin paneutunut ennen katsomista. Minua houkuttivat sarjan esittelyssä sanat "komedia" ja "yakuza", enkä kyllä pettynyt ensimmäisiä jaksoja katsellessani! Hinamatsuri sisältää juuri sellaista pöljää huumoria, jolle nauran. Ainoa minua häiritsevä seikka tähän mennessä on se, että Hina on vähän turhankin rasittava... Ehkä hänestä tulee vielä pidettävä hahmo animen edetessä.


Lupin III: Part 5
Ja lisää jatkokausia! Lupinin seikkailut jatkuvat tällä kertaa hieman modernimmin, kun häntä jahdataan suositun kännykkäsovelluksen avulla. Hauskaa bongata nykyaikaisia juttuja näinkin vanhasta sarjasta. Ensimmäiset jaksot olivat sekä hauskoja että jännittäviä, taattua Lupinia siis!


Mahou Shoujo Ore
Kevätkauden korkkasin Mahou Shoujo Orella ja sain heti alkuun juuri sellaista taikatyttöparodiaa jota rakastan. Ekat jaksot olivat hervottoman hauskoja, tarvitsen lisää!


Persona 5 The Animation
Persona-pelit eivät ole minulle millään tapaa tuttuja, mutta päätin aloittaa tämän animen katsomisen kivannäköisten hahmojen ja Twitter-hypetyksen takia. Alku on vielä ollut aika sekava, mutta eivätköhän asiat vielä selviä. Haluaisin vain tutustua jo kaikkiin hahmoihin!


Wotaku ni Koi wa Muzukashii
Tämä anime oli rakkautta ensisilmäyksellä! Ihanaa hauskaa komediaa aikuisista otakuista. Toivon todella, ettei tämä petä odotuksiani!

Yhteensä kahdeksan animea tulin siis tältä kaudelta poimineeksi! Tuttuun tapaan kirjoittelen animeiden päätyttyä mielipiteitäni sarjoista, katsotaan muuttuvatko ne näistä ensivaikutelmista!

Tämä ei oikeastaan liity muuhun postaukseen, mutta mietin keskittäväni tämän blogin jatkossa lähinnä animeen ja cosplayhin. Olen silloin tällöin koittanut kirjoitella myös omasta arkielämästäni ja laittaa asukuvia, mutta jotenkin sellaisten tekstien kirjoittaminen on aina tuntunut nihkeältä. Arkielämäni on oikeasti tylsää, joten on vaikea keksiä siitä mitään mielenkiintoista blogattavaa, varsinkin kun samaa sisältöä postaan Twitteriin ja Instagramiin. Suosittelenkin seuraamaan minua niissä someissa, jos muutkin kuin cosplay- ja animejutut kiinnostavat. ^^ En usko, että lifestyle-postausten vähentäminen vaikuttaa merkittävästi bloggaamistahtiini, kun en aiemminkaan ole kirjoitellut sellasia postauksia kovin ahkerasti. Seuraavalla kerralla kirjoittelen varmaan cosplay-juttuja, katsotaan miten kiireisenä koulu minut pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti