perjantai 2. helmikuuta 2018

🌹 Desucon Frostbite 2018 - Tervetuloa tanssisaliin 🌹


Hei! 🌹
Desucon Frostbite pidettiin viime viikonloppuna (26.-28.1.) Lahdessa ja sinne sitten päädyin lauantaiksi ja sunnuntaiksi! Perjantaina olin töissä (top-jakso menossa koulussa), joten pääsin vasta illalla saapumaan Lahteen. Sain myös uuden kännykän tuolloin perjantaina (kaksi vuotta vanha Doogee alkoi harrastamaan epämääräistä sammuilua ja muistin vähenemistä, joten vaihdoin Samsungiin). Viikonlopun kuvasaldo jäi siis vähän tavallista pienemmäksi, kun vasta opettelin käyttämään uutta kännykkää. :D

(C) Nami
Lauantailta mulla ei ole oikeastaan juurikaan kuvamateriaalia, kuin muutama kaverin ottama räpsäisy. Aamu sujui muuten hyvin, mutta koko yön ohjelmia ladannut kännykkäni ei jostain syystä suostunut lataamaan Whatsappia ja paniikkihan siinä iski, kun se on se sovellus jolla yleensä pidän yhteyttä ihmisiin. Päivällä sainkin sen onneksi toimimaan... Myöskin mun ripsiliima ei jostain syystä toiminut ollenkaan ja jouduin sitten conipaikalla pyytelemään ihmisiltä parempaa lainaksi... Olin siis kieltämättä aika huonolla päällä lauantaiaamun, mutta onneksi olo alkoi parantua iltaa kohden.

Ohjelmista kävin katsomassa AMV-raadin, joka osoittautui ihan kivaksi. Olin saanut ohjelmakuvauksesta sellaisen kuvan, että paneelissa ihan vakavamielisesti kritisoitaisiin AMV:ita, mutta paneeli olikin täysin leikkimielinen, eikä AMV:ita arvosteltu ilkeästi. Jotenkin odotin syvällisempää settiä enkä pelkkää "komedianäytelmää", mutta onnistui AMV-raati viihdyttämään. Raatilaiset näyttelivät cossaamiaan hahmoja hauskasti!

Olin koko päivän aika väsynyt, joten lähdin pois conipaikalta jo kahdeksan maissa illalla. ^^'


Sunnuntaina olo olikin sitten parempi, kun aamulla sai cossin päälle ongelmitta ja kännykkä pelasi! Nämä selfietkin ovat oikeastaan kaikki sunnuntailta. Uudessa kännykässäni on niin paljon parempi kamera kuin vanhassa. :D


Sunnuntaina ehdin hetken miittailla kavereita metsähallissa, kunnes AMV-kisa alkoi! Pitkästä aikaa pääsin itse katsomaan kisaa, jossa oma videoni on mukana! Viime kertahan oli viime kevään Hypecon.

Olin mukana kisassa videollani Blossom! Osuvasti sekä AMV:ni että cossini olivat molemmat samasta sarjasta, Ballroom e Youkososta. Sain hirveästi kehuja videostani, olen niin kiitollinen! Tässä kisassa ei ollut itselleni mitään erityisen tajunnanräjäyttävää videota, mutta kisa oli tasaisen laadukas ja kaikki videot olivat hyviä.(C) Thalionkalwen
Loppuconi menikin sitten perinteisesti pelkkään hengaamiseen. :D Lähdin conista pois juuri päättäjäisten alkaessa.Conisaalis jäi vähän tylsäksi. :'D Mun suosikkitytöt Boku no Hero Academiasta, nämä sain Twitterissä sovituilla kaupoilla.


Desucon Frostbite oli kaiken kaikkiaan... ihan kiva? Ei mikään tajunnanräjäyttävä coni, mutta ei mikään erityisen huonokaan. Seuraavana on vuorossa Yukicon, joka onkin jo kahden viikon päästä. Näillä näkymin korjailen Chinatsun mekkoa ja käytän sitä uudestaan, kun en ole tässä mitään uuttakaan ehtinyt aloitella. Kirjoittelemisiin!

2 kommenttia:

  1. Ainakin kuvien perusteella oot kyllä ihan super nätin näkönen tossa Chinatsun cossissa! ^^'

    VastaaPoista