maanantai 15. tammikuuta 2018

☃ Talvikausi 2018: Alku ☃

(C)

Hei! ♡
Viime kerralla kirjoitin nolosti vain yhdestä animesta, mutta nyt sain aloitettua jopa seitsemän animen katsomisen! Animebloggaamisen pointti alkaisi muuten mennä...


Gakuen Babysitters
Parin ensimmäisen jakson perusteella oikein suloinen ja hieman koskettavakin anime! En ole mikään lapsirakas ihminen ja pikkulapset ovat melko rasittavia myös animessa, joten katsotaan kestävätkö hermoni lastenvahdeista kertovaa animea.


Koi wa Ameagari no You ni
Juonikuvauksen perusteella päätin jättää katsomatta (ikäerosuhteet eivät kiinnosta minua), mutta sarjan nätti taide houkutteli minut katsomaan ensimmäisen jakson. Päähenkilötyttö on samaan aikaan ihanan viileä ja hömelö! Toivottavasti tästä sarjasta ei tule turhan romanssipainotteista, vaan pysyttäisiin kevyessä komediassa.


Sanrio Danshi
Odotin, että Sanrio Danshi olisi täyttä hömppää, mutta kaksi ensimmäistä jaksoa saivatkin kyyneleet kihoamaan silmiini. Olen ihan myyty! Rakastan Sanrio Danshin sanomaa: pidä rohkeasti siitä mistä pidät, äläkä anna muiden sanomisten lannistaa. Povaan tästä yhtä kauden parhaista animeista!


Sora yori mo Tooi Basho
Tämä anime vaikutti jo ensimmäisessä jaksossa niin hyväntuuliselta ja tsemppaavalta! Ensimmäiset jaksot olivat oikein piristävää katseltavaa, toivon mukaan jatko ei lässähdä. Odotan mielenkiinnolla, pääsevätkö tytöt koskaan Antarktikselle.


Takunomi
Parikymppinen Michiru muuttaa töiden perässä Tokioon ja jakaa kämpän kolmen muun naisen kanssa. Juonikuvaus lupaa hauskoja hetkiä hyvän ruuan ja alkoholin parissa, ehkä tässä on siis luvassa hyvänmielen hömppäanime? Ensimmäinen jakso käytettiin lähtötilanteen rakentamiseen ja hahmojen esittelyyn, joten vielä on vaikea sanoa mitään. Minusta on kivaa, että kerrankin pääosassa on vanhempia kuin lukioikäisiä naishahmoja!


Violet Evergarden
Violet Evergardenia hypetettiin jo paljon ennen sen ilmestymistä sen kauniin animaation takia ja ainakaan ensimmäinen jakso ei aiheuttanut minulle pettymystä. Violet vaikuttaa mielenkiintoiselta hahmolta, odotan innolla että saamme tietää hänestä lisää!


Yowamushi Pedal: Glory Line
Yowapedan kausissa ei yleensä ole suurta eroa ja Glory Linekin jatkaa suoraan siitä mihin edellinen kausi New Generation jäi. En jaksaisi odottaa, että Yuuto pääsee kunnolla esittäytymään ja pyöräilemään (ainakin ylläoleva promokuva viittaisi tulevaan kisailuun, joten eiköhän se nähdä jossain vaiheessa animoituna). Uusi ending on hauska ja bänditeemallaan erilainen kuin aiemmat endingit!

Mulle näköjään valikoitui tälle kaudelle monta hyväntuulista animea, ihanaa! Eikä yksikään vaikuta ihan huonolta näin alkuun.

Desucon Frostbite onkin jo seuraavalla viikolla! Itse työstän cossia loppuun vielä, koitan mahdollisesti kirjoitella siitä vielä ennen conia. Jos ei ole niin kamala kiire... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti