tiistai 19. joulukuuta 2017

💋 Love Live! -synttärit 💋

Hei! ★
Mulla on näköjään ollut yli kuukauden tauko bloggaamisesta, hupsis! Koitan kirjoitella väliin jääneistä asioista, aloitetaan mun synttäreistä!


Täytin joulukuun alussa 20 vuotta (olenko jo niin vanha?!) ja juhlittiin kavereiden kanssa Love Live! -teemaisilla synttäreillä, jotka olivat myös samalla mun tuparit. Kaikki olivat pukeutuneet eri Love Live! -hahmoiksi, minä koitin kehitellä jotain söpöä lempitytölleni Nicolle sopivaa asua.


Harmittaa, että tähän aikaan vuodesta valoa on niin vähän. Meikkini onnistuivat kivasti, mutta eipä se missään kuvissa näy eikä pystytty kunnon kuvia ottamaankaan. :'D Nico-cossissa käyttämäni punaiset piilarit ehtivät kuivua kasaan ennen näitä juhlia, joten jouduin käyttämään tavallisia läpinäkyviä piilareita. Häiritsevää, kun oma silmien värini on niin sininen! :D

Ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle: Mai Mai, Esshieru, Allu, Saukko, Xenji ja Miru! Sekä tietenkin minä vasemmalla viemässä 50% koko kuvasta, haha. 
Meillä oli paljon hyvää syötävää (kaikkea ei edes saatu syötyä) ja olin ostanut jäätelöä ja erilaisia kastikkeita ja nonparelleja. Olin vielä ostanut söpöjä vaaleanpunaisia kertakäyttöastioita! Harmi että kuvien otto unohtui multa.
Sain tosi kivoja synttärilahjoja (+ samalla muutamat joululahjat)! ;;v;; Oon niin iloinen kun sain piirroksia lempihahmoistani (Chinatsu Mai Mailta, Totoko Esshierulta ja molemmat Midousujit Saukolta). En ole blogin puolella tainnut mainita, mutta juuri tuo Chinatsun punainen mekko on cossisuunnitelmissani, bloggaan siitä varmaan myöhemmin kunnolla! Midousuji Nicon Little Devil -asussa sopii liian hyvin tuolle vaaleanpunaiselle korurasia-sohvalle... :D


Ehdittiin pelata squadimme omaa versiota Cards Against Humanitysta jonkin aikaa, kunnes illalla kaikki alkoivat tekemään lähtöä (surullista kun muut asuvat niin kaukana ;_;). Oli tosi kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti