torstai 28. joulukuuta 2017

ūüéā Kakkuja ja kuulumisia ūüéā


Hei!
Musta tuntuu, että tältä syksyltä mulle on kerääntynyt niin paljon kuvia mun syömistä kakkupaloista, että voisin ihan vaan niitä varten perustaa jonkin Instagram-tilin... En ole koskaan ollut mikään ruokakuvaaja, mutta söpöt kakkupalat on hauska ikuistaa ja tänä syksynä mulla on ollut paljon tilaisuuksia herkutella. :D En nyt kaikille jaksanut mitään kontekstia kirjoittaa, yleensä olen vain kavereita nähnyt kakkukahvien merkeissä tai parapara-tuntien jälkeen ollaan käyty herkuttelemassa.

Käytiin Sayan ja Yumewakon kanssa kakkubuffetissa elokuussa! Mulla tuli kakkukiintiö siitä hetkeksi täyteen... Täytyy jatkossa muistaa, että itselleni seitsemän palaa on ehdoton maksimi. :D Kakut olivat toki hyviä!


Koulussani oli ennen Traconia vintage-teemainen pukeutumispäivä! Yritin kaivaa kaapistani jotain 70-luvun henkistä, en tosin tiedä onnistuinko niin hyvin kun en ole oikeastaan perehtynyt niin paljon vanhojen vuosikymmenien tyyleihin... Puen aina vain mikä näyttää omaan silmääni hyvältä, haha.

Syyskuun lopulla käytiin Sayan kanssa kiertelemässä kirppiksiä ja syömässä kakkua. Löydettiin soma kahvila! Huvitti kun emme olleet edes kovin erikoisesti pukeutuneita, mutta joku tuli kehumaan asujamme. Yleensähän porukka kysyy, onko meillä polttarit...


Lokakuussa järjestettiin Chibicon Oulussa. En itse osallistunut tapahtumaan (välimatka on turhan pitkä), mutta otin osaa AMV-kilpailuun! Kisan jälkeen sain viestiä, että videoni Diamond Hard on voittanut 2. sijan kilpailussa. Posti toi minulle myöhemmin pokaalin ja Urumin lahjakortilla valitsemani Sailor Moon -mukin ja lautasen (pitihän sitä valita tavarat voittajavideossani käyttämän animen mukaan).
Syyslomalla tuli nähtyä kavereita, shoppailtua ja no, syötyä kakkua.
Tein kivat näyttötyöt koulussa: Sailor Moon -kangaskassi (printti on itse piirretty koneella ja painettu valmiskassiin seripainolla), liimanidottu kirja, wiresidottu vihko ja postikortteja. Oli kivaa päästä tekemään jotain "konkreettista", jonka saa sitten omaan käyttöön.
Muita koulujuttuja. Jotain ollaan kameroiden ja valojen kanssa sählätty. :DSiinä oli jotain julkaisematonta matskua tältä syksyltä! Kirjoittelen joulujutuista pian erikseen (yritän myös aikaansaada postausta syyskauden päättyneistä animeista, animevuodesta 2017 sekä summausta omasta vuodestani 2017, wish me luck). Vietän tällä hetkellä joululomaa, joten onneksi aikaa on. ^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti