perjantai 29. joulukuuta 2017

🎄 Joulun juhlintaa 🎄


Hei!
Tampereella pidettiin marraskuun puolella cosplay-harrastajien pikkujoulut, joihin onnistuin eksymään! En tuntenut porukasta alunperin oikein ketään, mutta pääsin mukavasti joukkoon mukaan. Halusin pukea jonkin helpon ja mukavan cossin ja päädyin Todomatsuun, kun kerran Osomatsu-san on tällä hetkellä ajankohtainen kakkoskauden pyöriessä.

Pikkujouluissa oli kaikenlaista kivaa ohjelmaa, kuten lahjojenvaihto ja Cards Against Humanity ryhmissä. Sain itse lahjaringissä söpön Pikachu-pehmolelun. :D Cards Against Humanityssa oma ryhmäni jäi tiukan taiston jälkeen toiselle sijalle. ^^' Muuten juhlissa herkuteltiin, laulettiin karaokea ja juteltiin muiden kanssa.
Tampereen joulutori oli kiva! En oikeastaan ostanut sieltä kuin vain suklaata joululahjaksi perheelle.

Kävin Tampereella myös Club Tunnelissa pidetyissä jouluteemaisissa kpop-bileissä! En ehtinyt olemaan paikalla kauan, kun heti seuraavana päivänä olivat Love Live -synttärini... Bileet olivat jokatapauksessa kivat, harmi ettei kävijöitä ollut kovinkaan montaa.


Vietin itse joulun aika perinteisin menoin sukulaisia nähden. Sain kivoja ja hyödyllisiä juttuja lahjaksi! Vaatimaton ainoa lahjatoiveeni oli uusi pyjama (ja kenkäteline jonka sain jo ennen joulua), mutta sain vähän muutakin hyödyllistä lisäksi (mm. seinäkalenteri ja saippuoita). Ja suklaata. Muuta en sitten syökään joululomalla.


Heti ensimmäisenä normaalina arkipäivänä joulupyhien jälkeen mun piti perinteisesti mennä tsekkaamaan joulun jälkeiset alennusmyynnit. Saalis jäi aika pieneksi (kaksi neuletta ja kaksi paria korviksia). Pitäisi ehkä jatkossa ajoittaa shoppailut jo ennen joulua, kun alet näyttävät alkavan jo silloin...

Miten teidän joulunne on sujunut? ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti