sunnuntai 8. lokakuuta 2017

đź‘– Tracon 2017 - Farkkuja ja piruja đź‘–


Hei! ♡
Traconista on ehtinyt vierähää jo yli kuukausi... Täytyy myöntää, että conin jälkeen mulle iski aika paha väsymys, enkä vain saanut itseäni kirjoittamaan conista tai käymään kuvia läpi, vaikka aikaa olisi ollut ihan hyvin. Osasyy tähän oli se, että Tracon ei ollut mulle tämän vuoden coneista sieltä onnistuneimmasta päästä. Itse conissa ei ollut siis mitään vikaa (päinvastoin, ohjelma oli kivaa ja ihmiset ihania), mutta oma jaksaminen oli vähän vaakalaudalla. No, näitä sattuu. Pitää jatkossa yrittää ottaa rennommin, eikä kasata turhia paineita ja stressiä itselleen.

Traconin perjantaina mun tarkoituksena oli vain mennä suoraan koulun jälkeen noutamaan ranneke ja viemään kirppiskamat, mutta kirppisjono olikin odottamaani pidempi. Jonottelin kaksi tuntia ja ei sen jälkeen jaksanut enää kuin suoraan lähteä kotiin valmistautumaan seuraavaa päivää varten. Saukko tuli mun luo majoittumaan conin ajaksi ja valvottiin ihan liikaa. :D


Lauantai-aamuna oli aika pukea Best Jeanist Boku no Hero Academiasta päälle! Kaikki meni hyvin, kunnes peruukkia siistiessäni onnistuin ilmeisesti vetämään jostain kriittisestä hiuskuidusta ja kaikki etuhiukset valahtivat alas. Siinä sitten yritin paniikissa laittaa niitä takaisin kasaan hiuslakalla, muttei se pitänyt enää ollenkaan. Loppujen lopuksi sain koko roskan pysymään pinnillä. :D Jäi vain harmittamaan, kun peruukki jäi lopulta näyttämään omaan silmään niin epäsiistiltä. Haluaisin korjailla myös muita juttuja cossissa, joten katsotaan jos saan tuon hieman fiksattuna toiseen coniin!


Esshieru otti muutamat kuvat! Näistä tuli kivoja. ^^

Conin alku meni Saukon ja Pupuleidin kanssa hengaillessa (olin outo kolmas pyörä, kun heillä oli Star Wars -paricossit) ja asussa oloon totutteluun. En ollut ennen conia tajunnut, että tuossa puvussa on oikeasti tosi vaikea nähdä, kun kaulussysteemi peittää näkyvyyden alas ja peruukki ylös. Portaat piti mennä hitaasti... Ja hengittäminen se vasta mielenkiintoista olikin! Lähelle tullessa saattoi kuulla, miten hengitän kuin astmaa sairastava lohikäärme. Kaulus oli myös aika muikea äänenvaimennin. Illalla oli kurkku karheana kaikesta huutamisesta. :DSyödessä tai juodessa piti vain avata viirut. Pillimehu oli ehdottomasti paras ratkaisu nesteytykseen. :D


Piiloutuminen oli helppoa.

(C) Mai Mai
Pupuleidi, minä, Saukko ja Mai Mai

Illalla oli AMV-kisan aika! Olin osallistunut myös, mutta videoni eivät valitettavasti päässeet finaaliin. Enkä yhtään ihmettele, kun videoita kuulemma lähetettiin mukaan ennätysmäärä. Propsit tuomareille kaikkien läpikäymisestä!

Video Galaxy oli yksi suosikeistani tässä kisassa! Yksinkertainen, mutta toimivasti rytmitetty. Mulla on ollut jo jonkin aikaa suunnitelmissa katsoa Yojouhan Shinwa Taikei, mutta tämän nähtyäni aloitin katsomisen oikeasti.

Tykkäsin paljon myös AMV:stä nimeltään My Former Self! En ollut nähnyt Perfect Blue -leffaa, mutta conin jälkeen se oli pakko nähdä, kun tämä video esitteli sen niin kiinnostavasti. Tätä AMV:ta äänestin myös yleisöäänestyksessä, onneksi se sai sentään teemapalkinnon vaikkei yleisöäänestystä voittanutkaan.

Death Note -AMV How He Ruled the World on myös huikea! Kylmät väreet nostattava dramaattinen video ilman turhia efektimässäilyjä, tykkään!

Pupuleidin Maalaisjunttiutta pisti naurattamaan. Conin jälkeen uusiksi katsoessa huomasi vielä kaikki mahtavat yksityiskohdat. Ansaittu paras komedia!

Pelkän kehumisen lisäksi voisin myös antaa kisasta hieman risuja. En tiedä, millaisia videoita kisaan lähetettiin, mutta olisi luullut, että komediaa olisi enemmänkin kuin vain kolme videota. Kaikki oli vielä läntätty loppuun, jolloin kisan keskivaiheilla aloin miettimään, onko kisassa mukana yhtään huumorivideota. Lässynlässyn-romantiikkaa oli aika paljon, uskon että muutakin olisi ollut tarjolla. Kaikki videot olivat toki hyviä ja ansaitsivat finaalipaikkansa, mutta kisa ei tuntunut kovin monipuoliselta. Onneksi mukana oli kuitenkin myös valtavirrasta poikkeavia videoita!


Sunnuntaina oli aika pukea taas päälle pirullisen hyvät Love Live! -cossit. Tällä kertaa ryhmämme oli kuitenkin vähän pienempi, kun kaksi ryhmästämme eivät cossanneet. Meillä cossaavilla oli vastoinkäymisiä ja kaikilta puuttui vähän jotain cossinosia. :'D Mulla oli muuten kaikki mutta tatuointi jäi pois, kun ryhmäläisemme unohtivat sellaiset tuoda kaikille. Sunnuntai ei ollut ihan paras päivä näille cosseille, kun pukemisen takia joutui heräämään aikaisin (mulla ja Saukolla soi herätys viideltä) ja edellisen conipäivän jäljiltä oli vielä väsynyt.


Mulla ja Saukolla oli photoshoot-aika sillä välin kun muut ryhmästämme olivat töissä tai ohjelmissa. Desuconissa emme oikein saaneet kuvia tästä UR-parista, mutta onneksi nyt tuli korjattua tilanne. Nämä otti Meri-Tuuli Malkamäki!Näistä tuli kivoja! Ulkona satoi, mutta onneksi sisältä löytyi hyvä kuvauspaikka, joka ei ollut täynnä ihmisiä (voitteko uskoa!).

(C) Mai Mai
(C) Mai Mai
Photoshootin jälkeen kahden hengen ryhmämme kasvoi, kun Kotorimme Mai Mai pääsi töistä. Yhtäkkiä meistä haluttiin paljon kuvia. :D

(C) Blaze
Ryhmämme vielä kasvoi, kun Allu (Eli) ja Xenji (Maki) pääsivät ohjelmistaan!

(C) Xenji
(C) Xenji
BiBi!
(C) Jasmine Aartolahti
(C) Xenji
NicoMaki!
(C) Lunalle Photography
Esityskisassa oli kuulemma toiset Little Devil -cossaajat ja meitä erehdyttiin luulemaan heiksi pari kertaa. :'D Ei se mitään, korjattiin kyllä että ollaan eri porukkaa. Ja kiva että muutkin cossaavat näitä tuskallisia asuja! :D

Conin lopussa käytiin hakemassa kirppiskamoja. Sain mukavasti tavaraa myytyä, vaikka osan jouduin hakemaan takaisin, kuten oletinkin. Multa ei varastettu mitään, mutta kuulin ikävän paljon, että muilta katosi tavaraa. Hävetkää, varkaat!

Mun seuraava con tulee olemaan Kumakumacon Kouvolassa. Olen siellä AMV-kisan tuomarina! Kumakumaa ennen on myös halloween, jota varten yritän kasata jonkinlaista cossia. Ehkä paljastan siitä ja Kumakuman cossistani lisää pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti