sunnuntai 1. lokakuuta 2017

ūüĆĽ Kes√§kausi 2017: Loppu ūüĆĽ

Hei! ★
On taas aika jakaa ajatuksia päättyneistä animeista, kun viimeinenkin seuraamani kesäkauden anime on päättynyt.

(C)
Ihanat UA:n opiskelijat vapaalla, tätä lisää, kiitos!
Boku no Hero Academia 2nd Season
Boku no Hero Academian toiseen kauteen mahtui paljon tärkeitä tapahtumia, omina suosikkeinani työharjoittelu-arc ja Yaomomon jakso. Kaiken kaikkiaan hyvä sovitus mangasta! Onneksi jatkoa on myös luvassa.


(C)
Allas on oiva paikka angstata.

Dive!!
En odottanut, että Dive!!:sta tulisi mikään uusi Free!, mutta jäihän tästä silti aika suuri pettymyksen maku. Hahmot ovat tylsiä ja heidän teiniangsteihinsa alkaa turtua nopeasti. Viimeisissä jaksoissa minua ei jaksanut enää ollenkaan kiinnostaa, miten heidän uimahyppykisansa menevät. Tämä on sitä matskua, jolla nukahtamisvaikeudet unohtuvat. Ainoa kehumisen arvoinen asia, jonka Dive!!:sta keksin, on sen kiva opening-biisi.

(C)
Siivoamisen lisäksi Aoyama rakastaa kissoja.
Keppeki Danshi! Aoyama-kun
Keppeki Danshi! Aoyama-kunin alku vaikutti minusta melko tylsältä, mutta onneksi seuraavat jaksot muuttivat mielipiteeni sarjasta! Tähän animeen mahtuu monta hauskaa hetkeä. Osaa hahmoista on vaikea erottaa toisistaan, eivätkä kaikki heistä jää kunnolla mieleen, mutta onneksi joukossa on myös helmiä. Aoyamaan ihastunut managerityttö Moka on oma suosikkini.

Totesin Keppeki Danshi! Aoyama-kunin olevan aika samantyylinen Sakamoto desu ga?:n kanssa. Molemmissa on pääosassa salaperäinen viileä lukiolaispoika, jota kaikki ihailevat. Aoyama tosin tarjoaa enemmän hölmöä chibi-huumoria, kun Sakamoto desu ga? käsittelee vakavampiakin teemoja. Uskaltaisin suositella Aoyamaa Sakamoto desu ga?:sta tykänneille tai toisinpäin (minuun puri enemmän Sakamoton huumori).

(C)
Ririna on paras tyty. Fight me.
Koi to Uso
Kuten arvelinkin, Koi to Uso jäi pahasti kesken. Sarjassa on paljon ratkaisemattomia arvoituksia, joihin ei anneta vastausta vielä edes mangassa. Olipa nerokas veto sovittaa näin keskeneräinen manga vielä keskeneräisemmäksi animeksi! Koi to Uso vaikuttaa aluksi mielenkiintoiselta pakkoavioliittosotkuineen, mutta osoittautuu varsin pian pelkäksi tyhjänpäiväiseksi hömpäksi. Odotin jonkinlaista isompaa yhteiskunnallista kuviota, mutta sainkin vain teinejä hölmöilemässä.

Suosittelisin ennemmin Koi to Uson mangaa, sillä se etenee pidemmälle ja taide näyttää siinä paremmalta. Jaksoin itse kahlata mangaa läpi erään sivuhahmon takia, mutta sain pettyä kun kysymyksiini ei löytynytkään vielä vastauksia.

Mutta ei pelkki√§ risuja ilman ruusuja: Koi to Usolla on mielest√§ni kauden paras (ja tarttuvin) opening! Kanashii, kanashii... ♪ My√∂s er√§s nimelt√§mainitsematon surullinen sivuhahmopoika ansaitsee kaiken rakkauden.

Syyskaudelle jatkuu seuraamistani sarjoista Ballroom e Youkoso, johon olen palavasti ihastunut viime aikoina (minua aktiivisemmin somessa seuraavat ovat jo varmaan huomanneet t√§m√§n).

Yritän saada pian ulos tekstiä Traconista! Conin jälkeen iski niin suuri väsymys, etten ole vieläkään saanut kaikkia kuvia kahlattua läpi... haha.

2 kommenttia:

  1. Heroacaan mahtui munkin mielestä kivasti kaikenlaista! Jotenkin tää toinen tuottari oli vielä ekaakin monipuolisempi ja mäkin tykkäsin. Kiva, että se jatkuu edelleen tulevaisuudessa. Ballroom e Youkoso on ollut myös mun suosikkien joukossa tällä kaudella. Ihanaa, että se on rehellisesti urheiluanime. "Urheiluanimet" kun tuppaa usein loppujen lopuksi olemaan vaan ihmissuhdeanimeita, jossa tapahtumat ei liity siihen lajiin. Sarjaan voisi siis vaihtaa minkä tahansa lajin animen juonen muuttumatta. Ballroom ei oo sellanen, vaan siinä tanssi on kaikkien tapahtumien keskiössä ja aaa se on ihanaa! Tykkään kans ku sarjalla on nii persoonallinen tyyli (joka on tbh välillä mun mielestä ruma, mutta se ruma liioittelu sopii vaan niin hyvin) ja se on niin monimuotoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa oon niin samaa mieltä! Ballroom on aivan ihana, tekis itekin mieli alkaa harrastaa kilpatanssia kun tota katsoo. :D Tykkään juurikin kun siinä keskitytään niin paljon siihen itse tanssimiseen (kumminkin niin ettei siitä tule puuduttavaa) ja hahmot on ihania (voisin kirjoittaa niistä romaanin, mutta jätetään se ehkä sille kerralle kun tuo anime on loppunut ja pääsen bloggaamaan taas :D).

      Poista