torstai 31. elokuuta 2017

♪ Traconin cossisuunnitelmat ♪


Hei! ★
Nyt niihin Traconin cosseihin!


Ensin lauantain cossi, näistä kahdesta se uusi! Eli Best Jeanist (Tsunagu Hakamata) Boku no Hero Academiasta. Best Jeanist tosiaan pääsi animeen kunnolla mukaan tässä kakkoskaudella, joten totesin että nyt on oiva tilaisuus cossata. Jo mangaa lukiessa mulle iski himo cossata, koska kuka nyt ei voisi vastustaa tällaista farkku-unelmaa? Muutenkin ihan paras hahmo. Best Jeanist ei kyllä ihan sovi Traconin pahisteemaan (köh, neljänneksi parhaaksi rankattu sankari BnHA:ssa).


Kirppisreissuja piti tehdä monta tämän asun takia. :D Hommaa vaikeutti eniten se, että kaiken farkun piti olla samaa sävyä.


Jotain keskeneräistä liiviä, jonka muokkasin pitkähihaisesta. Mulla kesti hetki tajuta reffikuvia katsellessa, että Best Jeanistilla tosiaan on liivi eikä vain yksittäistä farkkutakkia. :D En tiedä millä noituudella satuin löytämään kaksi sopivaa ja melko samansävyistä farkkupaitaa.

Asusta mulla ei oikeastaan ole enempää WIP-kuvia, kun aika yksinkertainen tuo loppujen lopuksi oli. :D Odotan innolla millaiset hengitysvaikeudet mulla tulee olemaan kun suu ja nenä ovat farkun peitossa...


Totesin, että mulle on nyt tullut perinne tehdä aina Traconiin joku isompi peruukkiprojekti. :D Tällä kertaa tämä! Ostin peruukin Lahden Paperisirkuksesta (laatu on perushyvää eBay-laatua) ja tämän jakaus piti siirtää keskeltä sivulle. Ei sinänsä vaikea projekti, mutta työläs.
Irrotin siis osan kuiduista ja ompelin ne takaisin uusille paikoille käsin. TYÖLÄSTÄ!


Kuidut uusilla paikoilla, mutta peruukkia ei ole vielä leikelty. :D Kamala!


Pitkän peruukin asettelua.


Ja sitten vähän valmiimpaa peruukkia! Viimeistelen tuon vielä ennen conia, näette sitten myöhemmin kuvaa päässä valmiina. :D Ellen onnistu jotenkin mokaamaan koko cossia, mutta toivotaan ettei niin käy!

(C) Xenji
Sunnuntaina on taas luvassa pirullisen hyvä ryhmä! Cossaan siis taas Nico Yazawaa Love Live!:stä Little Devil -ryhmän kanssa. Tässä oli hieman korjattavaa Desun jäljiltä, mutta nyt cossi on hieman entistä parempi!

Koitan eksyä Tampere-talolle myös perjantaina edes hetkeksi, silloin en tosin cossaa kun tulen suoraan koulusta. :'D Silloinkin saa kyllä tulla moikkaamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti