sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

✽ Desucon 2017 - Muutakin kuin piruilua ✽


Heissan!
Ei tässä ole mennyt kuin yli kuukausi Desuconista... Vihdoin pääsen kirjoittamaan tästä conista yleisesti! Aiemminhan kirjoitin vain lauantaista ja sen päivän cossiryhmästämme.


Perjantaina käytin uudestaan Hana Midorikawa -cossiani (sarjasta Prison School). Tämä on tosi mukava ja helppo cossi! Pyöräilykin coniin onnistui helposti tämä päällä, haha. Onnistuin meikeissä paremmin kuin Frostissa tätä cossia käyttäessäni, joten olo oli vielä söpömpi. ^^ Mulla on silti lähinnä selfieitä tästä, ehkä vielä joku päivä kunnon kuvia...


Perjantai oli perinteisesti hengauspäivä, missään ohjelmissa en käynyt vaan lähinnä bongailin tuttuja conissa. :D Sain myös muutamat Twitterin kautta sovitut kaupat hoidettua, myin itse juttuja ja ostin läjän Power!!-mangaa ja Arakita-avaimenperän (siihen mun koko viikonlopun ostokset jäikin).


Lauantai oli tosiaan Love Live! -päivä, siitä pitkä postaus täällä! (Hassunhauska otsikko viittaa siis näihin pirucosseihin, antakaa anteeksi huonot otsikointitaitoni.)


Sunnuntaina olin aika väsynyt lauantain jäljiltä, vaikken edes käynyt iltabileissä. :'D Totesin, että on sopiva hetki cossata Shinkai Yuutoa Yowamushi Pedalista uudestaan, kun hänet oli tänä keväänä esitelty animessa! Viimeksihän cossasin Yuutoa Desuconissa 2015. Olin kuitenkin myynyt silloin käyttämäni peruukin (se oli ehkä huonolaatuisin peruukki ikinä, jonka olen eBaystä tilannut), mutta onneksi omistin toisen mustan peruukin, josta sain nopeasti ihan kelvollisen Yuutolle. Ei ihan niin hyvä kuin olisin halunnut, mutta menettelee... Olin siis tilannut Yuutoa varten uuden peruukin, mutta eBay-myyjä tekikin katoamistempun (rahat sain sentään takaisin).


Tein nyt myös uuden naamarin Yuutolle! Aiemmin sen viralliset värit eivät olleet selvillä, kun naamari oli näytetty vain mustavalkoisena mangassa, joten tein nyt uuden animen värien mukaan. Vanha oli myös vähän kärsinyt, nenäkin oli tippunut. :D

Pyöräpoikia on aina mukava ja rento cossata, joten Yuutona oli kivaa. Olin myös positiivisesti yllättynyt, kun minusta jopa pyydettiin pari kuvaa. :D


Muita hakogakulaisia toisen IH:n tiimistä! Ashikibana Purachina ja Kurodana Maripulaatio


Kävin sunnuntaina Desuconini ainoassa ohjelmassa (hävettää!), AMV-kisassa! En ollut itse päässyt mukaan finaaliin, vaikka pari videota lähetin, mutta kisan taso oli korkea. Omia suosikkejani olivat Suojelkaa (biisi sopii animeen täydellisesti ja video on muutenkin huikea) ja Junko88 (tälle tuli hihiteltyä kisassa).

Yritin tässä conissa myös reipastua ja ottaa muidenkin cosseista kuvia! Jotenkin vaikeaa aina pyytää muista kuvia, vaikka itse cossaajana tiedän, että se on suuri kehu. Ja uskon, että myös blogin lukijoiden on kivempi katsoa kuvia muistakin kuin vain mun pärstästä. :D Itse ainakin tykkään toisten conipostauksissa katsoa myös muista cossaajista otettuja kuvia.

(Pistäkää rohkeasti kommenttia jos haluatte kuvanne pois! ^^)Takumi Fujiwara sai parkkisakot. :(


Desucon oli kiva! Ja conidarra sen mukainen. Joistain jutuista jäi mulle vähän negatiivinen fiilis (epämukava cossi ja järjetön stressi lauantaina, sekä pari kohtaamista jotka olisin mielelläni jättänyt väliin...), mutta yleisfiilis Desusta on silti hyvä, enkä itse conin puolesta mitään ongelmia nähnyt.

Seuraava conini on Tracon syyskuussa! Tulen postaamaan ennen sitä cossisuunnitelmistani.

4 kommenttia:

 1. Ihania cosseja ja siis noi teidän pirucossit nyt oli vaan pirun upeet! Kiva muuten, että on noiden muidenkin cossaajien kuvia. Tuntuu, etten oo hetkeen blogeissa nähny tämmöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva että muiden cossaajien kuvat miellytti! Musta tuntuu et tällaiset käytäväpönötyskuvat on vähän jääny nykyään ja enemmän julkastaan kuvia omista kunnon photoshooteista, mutta musta näissä "laaduttomammissakin" kuvissa on oma hohtonsa. :D Pitää yrittää jatkossakin kuvata muita cossaajia!

   Poista
 2. (Hei kato lol et varmaa arvannukkaa et multa kommentti 😂😂)

  En tunne hahmoo mut jos vielä vankilatytyy käytät ja haluut kuvia ni mua saa nykii hihasta, haluun oppii kameran käyttöö et kuvaan mielelläni jos vaa cossi sallii :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee kiitos tarjouksesta! Pidän mielessä! :D Pitää kattoa mihin coniin ton sais seuraavaks, sen verran mukava cossi et varmasti tulee vielä käyttöä. :D

   Poista