lauantai 1. huhtikuuta 2017

⭐ Talvikausi 2017: Loppu ⭐

Source
Hei! ✰
Ennätin kirjoittamaan talvikaudesta jo näin nopeasti, vau! Animeita tosin kertyi vain kolme tähän postaukseen... Vähän laiskempi kausi animenkatselun suhteen, mutta ihan hyvä ottaa rennommin välillä! Varsinkin kun talvella ei ilmestynyt niin montaa minua kiinnostavaa animea. Talvikaudelta kevätkaudelle jatkuvat vielä Yowamushi Pedalin kolmas kausi ja Little Witch Academia, joita molempia seuraan innokkaasti!


All Out!!
All Out tarvitsisi kipeästi kakkoskauden! Tämä kausi tuntuu lähinnä vain lämmittelyltä: hahmoihin tutustumista ja treenaamista. Pääsevätkö Jinkon pojat ikinä oikeasti pelaamaan vai jääkö Hanazonon tavoittelu vain haaveeksi?

Tykkään itse hirmuisesti All Outin hahmokaartista! Joihinkin hahmoihin päästiin syventymään kunnolla, toiset taas jäivät vähän sivummalle. Tykkään erityisesti siitä, että kerrankin joku oikeasti lopettaa tiimissä (eikä syynä ole koulun vaihtaminen). All Out on kiva piristys urheiluanimerintamalle, toivon mukaan näemme vielä jatkoa! Yritän myös aloittaa mangan lukemisen, Amase Shiorin piirtotyyli on vinkeä.


Kuzu no Honkai
Kiinnostuin Kuzu no Honkaista kun kuulin niin monen puhuvan siitä, joten päätin aloittaa itsekin katsomisen! Alkuarvioihin tämä ei siis ennättänyt... Kuulin monen samaistuvan sarjan hahmoihin, mutta itselleni päinvastoin jäi jotenkin etäinen ja inhottava kuva. Hahmot ovat toki realistisia, kun heillä on myös huonoja puolia, mutta heistä on vaikea pitää, kun hyviä puolia ei löydy, enkä itse löytänyt mitään samaistumispintaa.

Kuzu no Honkai oli mulle vähän ristiriitainen kokemus. Toisaalta juonenkäänteitä oli mielenkiintoista seurata, mutta hahmot ja sarjan yleinen ankeus eivät miellyttäneet minua. Oli kuitenkin kivaa kerrankin katsoa vähän aikuisempi romanssianime.

Source

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen

Tykkäsin älyttömästi Rakugo Shinjuun ykköskaudesta, eikä kakkoskausi jäänyt pettymykseksi. Itkin lähes jokaisessa jaksossa. :DD Tämä anime vain onnistuu koskettamaan! Hahmot ovat rakastettavia kaikkine virheineen ja on ihana seurata heidän kehitystään. Yllättäviä juonenkäänteitäkin tuli vastaan. Tällaista historiallista draamaa lisää!

Minä koko ajan kun katsoin SGRS
Kevätkausi alkaa pikkuhiljaa ja minä aloittelen sitä tänään Boku no Hero Academian ja Shingeki no Kyojinin kakkoskausilla! Ensivaikutelmia näistä ja muista kevään alkavista sarjoista tulee ilmestymään pian sarjojen alettua! ✰

2 kommenttia:

  1. Oon ehkä vähän myöhässä tän kysymyksen kanssa,mut eikös Kuzu no Honkai oo yuri-teemainen anime vai muistanko ihan väärin? Oon nimittäin aatellut, että voisin alottaa sen katsomisen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Kuzu no Honkaissa on yuri-juttuja! En tiedä kuinka paljon tosta kehtaa spoilata, mutta heterojutut on tossa enemmän pääosassa. :D

      Poista