torstai 20. huhtikuuta 2017

✌ Kevätkausi 2017: Alku ✌

(C)
Hei!
Kevätkauden animet alkoivat hiljattain ja kirjoittelin taas tapani mukaan fiiliksiä aloittamistani sarjoista. Pidemmittä puheitta, mennään asiaan!Boku no Hero Academia 2nd Season
Hero Academian kakkoskausi alkaa mahtavalla sports festival -arcilla, jonka aikana päästään tutustumaan muiden UA:n luokkien oppilaisiin! En pystynyt laskemaan pokkaria käsistäni kun luin tätä mangana, joten ihana nähdä sama animoituna. Ainakin tähän mennessä meno on pysynyt yhtä hyvänä ja uusi opening ja varsinkin ending ovat upeat. Jaksoja on tulossa yhteensä 25, jolloin mukaan saadaan myös jännittävä hero killer -arc!


Fukumenkei Noise
Ekojen jaksojen jatkuvat rallattelut meinasivat käydä hermoilleni, mutta muuten yllätyin miten paljon tykästyin Fukumenkei Noiseen! Hahmot ja heidän keskinäiset suhteensa vaikuttavat siltä, että luvassa on herkullista draamaa. Lisäksi bändiasetelma on kiinnostava! Pitää harkita, aloitanko myös lukemaan tämän mangaa, sillä tyyli näyttää istuvan siihen paremmin kuin animoituun muotoon.


Kabukibu!
Kabukibun idea on mielenkiintoinen (en muista nähneeni kabukia animessa erityisesti), mutta harmi että animaation taso on jo ensimmäisessä jaksossa täyttä kuraa. Toivon mukaan taso ei laske jyrkästi alaspäin jaksojen edetessä tai katsomme pian Gakuen Handsome -tyylistä animea... Kabukibun hahmot (tylsähköä päähenkilökaksikkoa lukuunottamatta) ovat hauskoja, erityisesti prinssimäinen tyttö Kaoru ja naisten tansseista pitävä Hanamichi. Kakkosjaksossa vinkattiin cosplay-asuja tekevästä tytöstä, odotan innolla!


Kenka Banchou Otome: Girl Beats Boys
Visual novel -sovitus, jossa poikaa esittävä tyttö pieksee poikakoulun nuorisorikollisia? Kyllä kiitos! Harmi vain, että Kenka Banchou Otomen jaksot ovat kovin lyhyitä (8 minuuttia), jolloin koko lähtötilanteen taustat saatiin selville vasta toisessa jaksossa... Seuraan kuitenkin mielenkiinnolla, miten tämä etenee.


Natsume Yuujinchou Roku
Ihanat Natsume, Nyanko-sensei ja kumppanit jatkavat seikkailuitaan nyt jo kuudennella kaudella! Ensimmäisen jakson pikku-Natsume on niin suloinen ja toisen jakson kivenpesijän tarina onnistui koskettamaan. Pitänee varata nenäliinoja tällekin kaudelle!


Shingeki no Kyojin Season 2
Vihdoin lisää SnK:ta! Heti kauden ensimmäisissä jaksoissa tuli muutamia vaikuttavia kohtauksia, joita odotin erityisesti, mutta jo kolmannessa jaksossa tahti alkoi mennä turhan nopeaksi, kun mangan tapahtumia jätettiin välistä. Vähän huolestuttaa, yrittävätkö animen tekijät mahduttaa kahteentoista jaksoon turhan paljon tavaraa.


Starmyu 2nd Season
Hävettää myöntää, etten muista juuri mitään Starmyun ekasta kaudesta... Muistelin kumminkin tykänneeni joistain sarjan biiseistä ja vitseistä, joten päädyin aloittamaan tämän toisenkin kauden. Niin paljon ihania musikaalipoikia! Haluaisin vain tutustua team Hiiragin jäseniin enemmän.

Huh, tällä kertaa tulikin katsottavaksi enemmän jatkokausia! Tämä kevät tuntuu vähän hiljaisemmalta kaudelta kahden ison nimen (Shingeki no Kyojin ja Boku no Hero Academia) paluuta lukuunottamatta. Mitä animeita te olette nyt poimineet katseltavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti