keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

đź’‹ Shop Miss A -arvostelu đź’‹


Hei! ❤
Tilasin viime vuoden lopulla nettikauppa Miss A:sta juttuja ja minulta toivottiin mielipiteitä näistä. Nyt kun olen päässyt näitä enemmän kokeilemaan niin tuumasta toimeen!

Miss A:lla tosiaan kaikki tuotteet maksavat yhden dollarin! Valikoimasta löytyy erilaisia meikkejä, sekä koruja ja pieniä asusteita. Postikulut USA:sta Suomeen maksavat noin 10 dollaria.

Mun paketin saapumisella kesti kuukausi... Kannattaa siis varata aikaa, tilaus ei tule tännepäin ihan heti. :D Kannattaa myös huomioida tullit! Oma tilaukseni maksoi posteineen alle 20€, joten itse säästyin niiltä.

Mulla ei ollut suuria odotuksia dollarin hintaisille tuotteille, mutta sainkin todeta nämä ihan kelvollisiksi! Kiva seikka on myös se, että Miss A myy vain eläimillä testaamattomia tuotteita.
Ekana nuo L. A. Colorsin luomivärit (1 ja 2)! Käytin uutena vuotena meikeissäni violetin sävyjä ja Todoko-cossissa vaaleanpunaista. Valitettavasti oikeat sävyt eivät ihan näistä kännykkäkuvista välity... :'D Jaehee-cossissa käytin ruskean sävyjä, mutta selfieni ovat niin hämäriä ettei mitään erota... Tykkäsin näistä kumminkin! Olisi pitänyt tilata vielä jotain erikoisempia sävyjä. Omistan tosi vähän luomivärejä...Sitten Amusen huulipuna sävyä 6. Classic Rose! Tämä on muutaman kerran ollut mulla käytössä ja oon saanut todeta sen kivan sävyiseksi ja kestäväksi. Pakkaus on myös söpö ja puna tuoksuu mansikalta!

En ole kova poskipunien käyttäjä, joten Amusen poskipuna on jäänyt mulla aika vähäiselle käytölle. :'D Yritin etsiä kuvaa, jossa mulla sitä olisi, mutta eihän niistä erottanut mitään. Mulla on tapana laittaa poskipunaa todella vähän (varmaan koska oma ihoni punoittaa niin kovasti). :D Tuo Amusen poskipuna on kyllä todella näkyvä kun sitä laittaa kunnolla! Ehkä pitäisi joskus opetella käyttämään sitä.

Beauty Treatsin huulirasva (valitsin Avocadon) yllätti mut: se toimi paremmin kuin apteekin huulirasva, jota käytin aiemmin! Mulla on tosi rohtuneet huulet, eikä näihin tunnu toimivan mikään. Tätä saa kuitenkin olla usein lisäämässä, joten en sanoisi niin hyväksi (parempiakin on tullut kokeiltua). Jos vielä tilaan Miss A:lta lisää, haluan kokeilla tätä kookos-versiona!Omistan ihan liikaa korviksia, mutta nämä pampulakorvikset oli pakko saada, se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Nämä ovat näköjään loppuunmyydyt. :'D

Tilaamistani ponnareista sen verran, että kaikki sävyt eivät ihan täsmänneet myyntikuvaan. Sain yhtä väreistä vain yhden ponnarin kahden sijaan ja yhden joka ei oikein sopinut oikein mihinkään myyntikuvan väreistä... Kirjoitin tästä vielä arvostelun Miss A:n sivuille, mutta se on näköjään poistettu. Noh, eivät nuo värivirheet haittaa, kelpasivat silti Todoko-cossiin, johon nämä tilasin.

Tilasin vielä ripsivärin, eyelinerin ja siveltimen, mutten niitä ole vielä ehtinyt käyttämään. :'D Olettaisin niiden kumminkin olevan perushyvää laatua, kuten nuo jo testaamani!

Kaiken kaikkiaan mun kokemus Miss A:sta oli positiivinen! Tilaisin juttuja uudestaankin, kun tulee tarve. Pieniä miinuksia tuli esille, mutta ymmärrän ne kun tuotteet ovat niin halpoja.

En ole ikinä kirjoittanut mitään meikkiarvosteluja tai ole kovin ekspertti meikkaamisen suhteen, joten tämän postauksen kanssa oli vähän hakemista. :'D Toivon mukaan fiilikseni kuitenkin välittyivät tästä! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti