lauantai 18. helmikuuta 2017

♡ Desucon Frostbite 2017 2/3: Tytymatsujen lauantai ♡


Frostbiten lauantaina cossasin Osomatsu-sanin Todokoa ja meillä oli kasassa kokonainen Joshimatsu-ryhmä! Olin niin onnellinen tästä ryhmästä, vihdoinkin kaikki kasassa! Viime kesän Desuconissa meillä oli vajaa ryhmä ja siitä lähtien oli suunnitelmissa kasata kaikki tyttömatsut ryhmäksi.

(C) Yumewako
Upea ryhmämme!
Osoko: Allu
Karako: Willmsteri
Choroko: OmenaTee
Ichiko: Saya
Jyushiko: Yumewako
Todoko: allekirjoittanut

Vanhin ja nuorin :D

(C) Yumewako
Mun lauantai-aamu meni vähän perseelleen kun meikit eivät millään meinanneet onnistua, mutta lopulta conpaikalle eksyttyäni pääsin kiertelemään myyntipöytiä ja taidekujaa sekä miittaamaan kavereita.


Meillä oli päivällä photoshoot ja saatiin tosi hauskoja ja sarjaan sopivia kuvia! Rakastan kun kaikki ovat niin ilmeikkäitä ja hahmouskollisia. :D Kuvaajana näissä kaikissa on Matias Tukiainen.

Tässä kai tuomitaan Chorokon BL-mangaa. :DNäytän siltä kuin oisin saamassa sydänkohtausta... Ei, mut vaan roustattiin niin täysin. :D Karako oli aika rude.
Ja sinne lentää BL:t...

Kaikkia kuvia (mm. muiden yksilökuvia) voi ihailla täällä!


Illalla ennen AMV-kisaa käytiin Saukon ja Esshierun kanssa tietenkin Burger Kingissä syömässä. :D

AMV-kisaa pääsin ihailemaan eturivistä Namipullan avecina ja kisassa oli kyllä huima taso! Mun omia suosikkeja olivat tietenkin Namin Haluu sitä miestä (niin hauska ja osuva!), sekä Battery (tässä on niin kiva rytmi ja äänimaailma) ja Paradox (upeaa editointia ja hyvä tarina)! Pitkästä aikaa olin AMV-kisassa ihan vain katsojana, mutta tällä kertaa sain jännittää kaverin puolesta. :D Aika pian AMV-kisan jälkeen lähdinkin jo väsyneenä kotiin.

Tämä postaus on ajastettu ja toivottavasti julkaisi itsensä oikeaan aikaan. :DD Frostin sunnuntain postaus tulee pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti