keskiviikko 4. tammikuuta 2017

☼ Hei hei, 2016 ☼


Hei!
Vuoden 2017 ensimmäinen postaus tulee tässä! Halusin koota joitakin vuoden 2016 merkittävimpiä tapahtumiani yhteen postaukseen ja vähän muistella menneitä.

Vuosi 2016 oli mulle suoraan sanottuna huono vuosi. Tuntuu, että koko vuoden ajan mulla oli aina joku asia joka ahdisti: talvella ylioppilaskirjoitukset ja lukiosta valmistuminen, keväällä pääsykokeet ja loppuvuonna epävarma tulevaisuus. En siis saanut jatko-opiskelupaikkaa, joten syksy tuntui masentavalta, kun unelmien opiskelupaikka jäi saamatta ja täytyikin yrittää mukaan työelämään (mihin en todellakaan tuntenut itseäni valmiiksi pelkällä lukiopohjalla ja hyvin vähäisellä työkokemuksella). Nytkin stressaan, että meneekö seuraavakin vuosi samalla tavalla.

Kivojakin asioita tapahtui ja haluan koota enimmäkseen niitä tähän postaukseen!


Conivuoteni aloitti Desucon Frostbite, jossa cossasin ensin perjantaina Osomatsu-sanin Totokoa, lauantaina Yowamushi Pedalin Ibitania (Machimiyan kanssa) ja Osomatsu-sanin Iyayoa ja sunnuntaina Haikyuun Yachia (Saekon kanssa). Frostbite 2016 oli ensimmäinen k18-coni johon pääsin sisään. Abe Atsushi oli ihana ja conissa oli todella kivaa! AMV-kisassa olin mukana videollani Shadow (voi kuinka tämänkin editoisin nykyään paljon paremmin :D).


Helmikuussa olivat penkkarit, joihin pukeuduin enkeliksi! Penkkarit olivat ihan kivat, jäi kyllä vähän laimea fiilis kuten koulun juhlista aina.

(C) Vulridi
Yukicon 2016 oli kiva coni! Lauantaina cossasin Princess Ninen Seiraa (Hottan kanssa) ja sunnuntaina Osomatsu-sanin Todomatsua isossa ryhmässä.

Minä, Yumewako, Saya
Huhtikuussa oli Cosvision, johon tehtiin Yumewakon ja Sayan kanssa hiellä ja tuskalla matsucossit. :D Ruutukuvioiden maalaus oli ihan kauheaa... Sunnuntaina käytin uudestaan Iyayo-cossiani.

(C) Vulridi
Toukokuussa järjestetty Hanami 2016 oli myös kiva tapahtuma! Meistä otettiin enemmän kuvia kuin varmaan koskaan ikinä...


Kesäkuun alussa tuli saatua ylioppilaslakki ja aikani lukiossa sai viimein päätöksensä. :D

(C) Xenji
Viikko valmistumiseni jälkeen oli Desucon, jossa käytin perjantaina uudestaan Todomatsu-cossiani, lauantaina cossasin kalaidoli-Totokoa Osomatsu-sanista ja sunnuntaina saman sarjan Todokoa. AMV-kisassa mulla oli mukana video Share the Love, joka sai kunnian aloittaa kisan. :D

(C) Vulridi
Hypecon oli Desuconia seuraavana viikonloppuna ja cossattiin squadin kanssa Free!:stä. Minä ja Xenji saatiin söpöjä Makoharu-kuvia. ;O;


Animeconissa olin ensimmäistä kertaa vänkäröimässä! Oli tosi kiireistä. @_@ Tapasin myös Reikan!


Traconissa olin ensimmäistä kertaa tuomaroimassa AMV-kisaa! Lauantaina cossasin Osomatsu-sanin Totokon sukeban-versiota ja sunnuntaina Saukon kanssa Kanojoa ja Jyushimatsua. ;;v;; Tracon oli tosi kiva!
Halloween-bileet olivat hyvät! ♡

(C) Tia-Maria Vahekoski
Kumakumaconissa käytettiin Saukon kanssa uudestaan Traconin cossejamme ja päädyttiin Hall Cosplay -kisaan! Vauvan ensimmäinen cossikisa ja vielä huonolla puvulla. :D

(C) Nagare Photography
Kumakumaconin jälkeen oli Wakamonocon, johon menin vänkäröimään! Käytin uudestaan Totoko-cossiani, mutta uudella peruukilla. Vuosi alkoi ja päättyi Totoko-cossilla. :D


Joulukuun alussa täytin 19 vuotta ja pidin synttärit!

Cossien kannalta vuosi 2016 oli tuottelias! Ostopukuja mulla oli vähemmän ja nekin kaksi olivat aiemmin tilattuja. Onnistuin haastamaan itseäni työläämpien asujen parissa ja toivon mukaan seuraavana vuonna pääsen kehittymään vielä lisää!

Koitan kirjoitella animevuodesta 2016 pian, mulla on vielä syyskauden sarjatkin pahasti kesken... :'D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti