sunnuntai 25. joulukuuta 2016

❋ Syntisynttärit - Paljon onnea minä ❋


Hei! ♡
Mulla ei nyt ihan aikajärjestys täsmää näissä blogikirjoituksissa, sori. :'D Täytin joulukuun viidentenä päivänä 19 vuotta ja pidin juhlat synttäreitäni edeltävänä viikonloppuna. ✰ Olen oikeastaan tosi harvoin järjestänyt kunnon synttäreitä, viime vuonna pidettiin kahden kaverin kanssa yhteissynttärit ja sitä ennen olenkin oikeastaan järjestänyt synttäreitä vain ala-asteella... :'D Ehkä tämä tästä!


Pastellinen asu tottakai! Yritin myös tehdä hiuksilleni jotain. :'D
Squad kasassa! Oikealta vasemmalle Allu, Xenji, Saukko, minä, Mai Mai, Vulridi ja Esshieru


Allu ja Xenji toivat läppärinsä jolta löytyy UltraStar ja Saukko toi mikit, joten saatiin hienosti karaoke pystyyn! ✰ Sori naapurit... Myöhemmin taas pelattiin squadimme omaa versiota Cards Against Humanitysta, joka on aina hauska!


Sain äidin leipomaan kakun ja koristelin siitä kunnon pastelliunelman. ♡ Oli hyvää!


Naurattaa kuinka pastellisia suurin osa saamistani lahjoista on, porukka tietää mun maun hyvin. ✰ Kuvaan keräsin vain pastelliset jutut (kengät sain äidiltä♡). Sain lisäksi vielä kaksi lahjakorttia Burger Kingiin, mun menomesta on kaikille selvä... :DIhanat kortit Saukolta ja Mai Mailta! ♡ Mun ja Saukon paricossi on tärkeä ja Mage on paras poika. :D


Oli todella hauska päivä! Kiva vaihteeksi kutsua porukkaa munkin luo, kun yleensä kokoonnutaan muualla. :'D


Koitan taas pian kirjoitella jotain, tällä hetkellä tuntuu että tekstiä tulee kuin itsestään! :D

2 kommenttia:

 1. Multakin yleensä jää synttärit juhlimatta (ne on uudenvuoden aattona joten ajankohta on hankala) ja innostuinkin tän sun postauksen pohjalta miettimään, että pitäisköhän tänä vuonna juhlia.
  Ihanan näköisiä lahjoja ja kaverien tekemät kortit on aina ihanimpia! Ultrastar on ihan paras ja laulelen sillä aika usein yksikseenkin! Oliko teillä paljon biisejä siinä? Mulla ei muistaakseni oo ku joku 50 ja pitäisi jaksaa joskus ladata lisää. Cards against humanityn oma versio on tosi hyvä idea! Ootteko saanu tehtyy ne niin, että lauseista tulee aina fiksuja?
  Onnittelut loppuun vielä tyylikkäästi myöhässä! 😅

  VastaaPoista
 2. Oii kiitos! Uusi vuosi kieltämättä kuulostaa pahalta ajankohdalta, mullakin on vähän hölmö kun joulukuun alussa (saa lahjoja kaksi kertaa kuussa). :D
  Ultrastar on niin kiva, oispa omassa koneessa tilaa että saisin itellekin! Biisejä oli kyllä paljon tuossa (oisko ollu lähemmäs sata?) ja myöhemmin ladattiin vielä lisää. :D
  Meidän Cards Against Humanityn versiossa ei todellakaan tule aina fiksuja lauseita. :D Harmi kun nyt ei tuu mitään esimerkkiä mieleen!

  VastaaPoista