perjantai 23. joulukuuta 2016

❤ Pikkujoulut ja muuta joulupuuhaa ❤

(C) Vulridi
Hyvää joulua! ♡
Tänä vuonna pidimme pikkujoulut squadilla, tällä kertaa teemana oli Love Live! En itse ehtinyt cossaamaan kun tulin juhliin suoraan töistä (ah kuinka rakastankaan lauantaityöpäiviä...), mutta olin muuten hengessä mukana. :'DJaoimme toisillemme lahjoja, tosin tiukan aikataulun vuoksi kaikki eivät olleet ehtineet tehdä tai hankkia mitään. :'D Sain Allulta somat sydänsaippuat ja lempi-idolini(♡) piirrettynä, Mai Mailta Todomatsu-kortin ja Saukolta High School Musical -hiirimaton (apua :D).

Myöhemmin sain Vulridilta lahjaksi Kikin lähettipalvelu-kalenterin ja naurettiin kuinka se muodostaa tuon hiirimaton kanssa mun nimimerkin... :'D Löysin itse Vulridille Wakamonoconin taidekujalta nätin Pokemon-kaulakorun!


Tein kaikille yhteensopivat rannekorut ja piirsin pienet kortit. ✰

(C) Vulridi

(C) Vulridi

Umi: Saukko, Eli: Allu, Honoka: Xenji, Nozomi: Vulridi, epämääräinen rillipää: minä, Hanayo: Esshieru, Maki: Mai Mai

Lahjojen vaihdon lisäksi lauloimme karaokea kuin todelliset idolit! Löydettiin UltraStarista bileominaisuus, jolla voi kisata tiimeissä. Oli tosi hauskaa!Viikko pikkujoulujen jälkeen käytiin Vulridin kanssa Lahden joulutorilla. ♡ Saatiin joulupukin kanssa kuva, juotiin glögiä nuotion äärellä ja kierreltiin eri kojuja. Rakastan joulun tunnelmaa!


En itse ehdi nauttia kunnon joululomasta, kun joudun heti tapaninpäivän jälkeen töihin alennusmyyntien aiheuttamaan kaaokseen... Pitää kyllä itsekin valmistautua aleshoppailuun!

Ihanaa joulua kaikille! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti