tiistai 18. lokakuuta 2016

☾ Syyskausi 2016: Alku ☽


(C)

Nyt syyskaudella alkoi monta mielenkiintoista animea! Päätin kuitenkin ajatella mielenterveyttäni tällä kertaa ja aloittaa tavallista vähemmän sarjoja. Muun muassa Bungou Stray Dogsin kakkoskausi ja Touken Ranbu jäivät nyt väliin, mutta ehkä katson ne myöhemmin.


All Out!!
Tämän rugbyanimen hahmodesignit epäilyttivät minua tosi paljon. Mikä näitä tyyppejä vaivaa?! :D Ensimmäinen jakso sai minut kuitenkin nopeasti innostumaan. Päähenkilöt vaikuttavat tosi symppiksiltä! Pitkä ja ujo Iwashimizu sulatti heti sydämeni. ♡ Odotan innolla seuraavia jaksoja! Ehkä pian sorrun myös tarttumaan mangaan.


Fune wo Amu
Tämä anime päätyi katsomislistalleni kuultuani, että hahmosuunnittelijana on Shouwa Genroku Rakugo Shinjuun luoja Kumota Haruko! Ekan jakson perusteella vähän rauhallisempi anime, muuta tästä on vielä vaikea sanoa. Ainakin pääosissa on huippuseiyuut!


Gakuen Handsome
Lyhärianime joka parodioi BL-sarjoja, vaikuttaa hauskalta! Kunhan kamalan taiteen osaa ottaa huumorilla ja tuntee BL-kliseet...


Haikyuu!!: Karasuno Koukou VS Shiratorizawa Gakuen Koukou
Odotettu Haikyuun kolmoskausi! Tämä kausi kestää vain 10 jaksoa ja sisältää vain yhden ottelun, mutta ei se mitään; lentispoikia katsoo aina mielellään. Odotan innolla näkeväni Shiratorizawan tiimin jäseniä animoituna!


Long Riders!
Jes, kerrankin tytöistä kertova urheiluanime, joka ei ainakaan alun perusteella vaikuta kovin fanservice-painotteiselta! Toivottavasti en tule tähän pettymään, kuten jouduin moottoripyöräilevistä tytöistä kertovaan Bakuoniin...


Magic-Kyun! Renaissance
Niin ihanaa silmäkarkkia! Ainakin ensimmäiset jaksot ovat pullollaan kauniita poikia ja nättejä värejä, tätä katsoo mielellään. Ihanaa vaihtelua tämän vuoden aiempiin reverse harem-animeihin, jotka ovat olleet ikävän synkkäsävyisiä (esimerkiksi Norn9 ja Scared Rider Xechs). Käänteishaaremin ystäviä hemmotellaan tänä syksynä myös Uta no Prince-saman neloskaudella, mutta itse päätin jättää sen väliin ajanpuutteen vuoksi.


Natsume Yuujinchou Go
Vihdoinkin ihanan Natsume Yuujinchoun viides kausi! Minun on pitänyt ties kuinka kauan lukea tämän manga, mutta onneksi anime jatkuu. Aiemmat kaudet ovat olleet todella koskettavia, mutta aiheuttaneet myös hyvät naurut. Todennäköisesti meno pysyy yhtä hyvänä tälläkin kaudella. Natsumen ja Nyanko-sensein seikkailuita katsoo mielellään.


Watashi ga Motete Dousunda
Olen hypettänyt tätä mangaa ties kuinka pitkään ja olin ihan innoissani kun sain kuulla, että tästä tulee anime!  Ekat jaksot menevät mukavasti mangan mukaan ja kohtaukset ovat yhtä hauskoja kuin mangassa. Päähenkilöön samaistuu aivan liikaa, kun hän on niin intohimoinen animeharrastaja... Odotan innolla varsinkin jaksoja, joissa hahmot pääsevät cossaamaan!


Yuri!!! On Ice
Tätä originaalianimea on varmasti moni odottanut ja nyt tämä on kovan hypetyksen kohteena, eikä ihan ilman syytä. Animaatio näyttää upealta ja hahmoista on helppo tykätä. Minua viehättää myös sarjan nykyaikaisuus; hahmot lataavat luisteluvideoita nettiin ja postaavat kuvia Instagramiin. Varsinkin ending on tosi hauska! Minulla oli kovat odotukset tälle animelle, sillä olin aiemmin ihan innoissani saman ohjaajan Nihon Animator Mihonichi-sarjan pätkästä Endless Night, joka myöskin kertoo luistelevasta pojasta. Endless Night on todella nätti musiikkivideo, kannattaa ehdottomasti katsoa se jos tykkää Yuri!!! On Icen luistelupätkistä.

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että onnistuin valikoimaan juuri omaan makuuni sopivia animeita tälle syksylle, mutta saa nähdä miten nämä jatkuvat. :D Kesän päättyneistä animeista kirjoittelen pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti