perjantai 2. syyskuuta 2016

★Desucon 2016★

Miljoonan vuoden jälkeen tämäkin postaus. :D

(C) Vulridi
Perjantaina cossasin uudestaan Osomatsu-sanin Todomatsua. Kokoonpano oli sama kuin Yukiconissa, paitsi pienemmällä porukalla (mun lisäksi Vulridi Osomatsuna, Yumewako Jyushina ja Saya Ichinä). Otettiin joitain kuvia, katsottiin AMV-kisa (mun kisavideo täällä!), perseiltiin sinkkuhuoneessa ja käytiin karaokessa, ei sen ihmeempää. :D (Epätoivoiset matsut sinkkuhuoneessa oli kyllä hauska juttu, harmi ettei meille taidettu oikein lämmetä siellä. :D)

(C) Vulridi
(C) Vulridi
(C) Vulridi
Lauantaina oli mun coniviikonlopun hankalin cossi, kalaidoli-Totoko (myös Osomatsu-sanista). Tarkoituksena olisi käyttää sitä vielä uudestaan jossain conissa, kunhan teen mekon uusiksi! Se tuli tosiaan aika kiireessä väkerrettyä, joten haluaisin tehdä paremman version... Tätä Totokoa oli tosi kiva cossata (vaikka olo cossissa olikin aika leveä ja taidekujalla käynti oli sen takia hurjaa :D).Tuo kalapäähine (nimesin sen Kuhaksi) sai paljon huomiota. :DD Kaveria lainaten: "Tunnistin sut kun ei kellään muulla oo noin rumaa hattua!"

(C) Jani Riekki

(C) Jani Riekki

Xenji, Minä, Vulridi ja Allu

(C) Matias Tukiainen

(C) Ponki Phan

(C) Punapanda

(C) Punapanda

(C) Vulridi

(C) Vulridi

(C) Vulridi
Minä ja OmenaTee :D

(C) Vulridi

Mut kalastettiin. :D Tsuritama-cossaajina Meioiro, Nikita, Saya ja Yumewako!
Squad goals! Minä, Jenna, Vulridi ja Essi. Jostain syystä tykkään näistä kuvista hirveästi. :D

Kaunis faceswap illalla. :D OmenaTee, Vulridi ja minä
Mulla ei oikeastaan ollut erityistä ohjelmaa lauantaina, koko päivä meni nopeasti ihmisiä tapaillessa ja kuvia ottaessa. :D


Sunnuntaina cossasin (taas) Osomatsu-sanista, tällä kertaa Todokoa! Meillä oli tosi ihana Joshimatsu-ryhmä!!

(C) Kyuu Eturautti
Minä Todokona, Willmsteri Karakona, Vulridi Osokona ja OmenaTee Chorokona. Olin niin onnellinen tästä ryhmästä ja tarkoitus olisi vetää joskus uusiksi samalla kokoonpanolla + puuttuvat joshimatsut. ;o;

(C) Kyuu Eturautti

(C) Kyuu Eturautti

(C) Kyuu Eturautti

Otettiin upeita kuvia kuvauspisteellä (Chorokon yaoit oli ihan parasta). :D Harmi että ei muuten oikein saatu kunnon yhteiskuvia koko ryhmällä.

(C) Kyuu EturauttiNaurattaa. :DD Osoko sammui ja ohikulkijat ihmettelee.

w/ Vulridi
Conin jälkeen jäätiin vielä Vulridin kanssa hengailemaan (ja myöhemmin Xenji ja Allu liittyivät seuraan) ja ottamaan kuvia. Tykkään tosi paljon näistä kuvista. ;_; (Vulridin käsialaa seuraavat!)


Ja loppukevennyksenä roska kuvaamassa roskaa. :DD Todoko tunnetusti tykkää kuvata kaikkea turhaa.

Tosi vaikea kirjoittaa conista tälleen... yli kaksi kuukautta myöhässä?! Apua. Desucon oli kuitenkin tosi kiva, tapasin niin paljon vanhoja ja uusia tuttavuuksia, cossaaminen oli hauskaa ja ja ja kaikki oli niin kivaa! ;_; Tietty vastoinkäymisiltä ei vältytty, mutta yleisesti mulla oli hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti