maanantai 29. elokuuta 2016

✌ Traconin cossit! ✌


Heissan! ♥
Tracon on jo tällä viikolla, iik! Onneksi cossit ovat lähes valmiit, mutta mieliala on luokkaa "äääk, con on liian pian!"Lauantaille teen Totokon sukeban-version Osomatsu-sanista! Näillä näkymin olisi luvassa jonkinlaista ryhmää (jonka koko tosin on pienentynyt aika kriittisesti, saa nähdä cossaanko lopulta vain yksin :D). Tämä asu Totokolla on päällä sellaiset 10 sekuntia, joten lähdekuvien etsiminen oli aika mielenkiintoista. Varsinkin kun design ehtii vähän muuttua sen kymmenen sekunnin aikana... Tykästyin tähän versioon kuitenkin tosi paljon (varsinkin peruukki houkutteli mua) ja on se Totoko aika paras tyttö, joten innolla cossaan. :D


Mun peruukkisäädöt oli taas aika mielenkiintoiset. Alunperin tarkoituksena oli tilata keltainen peruukki ja värjätä siihen punertavat osiot, mutta tietenkin saamani peruukki oli ihan erilainen kuin myyntikuvassa... Päädyin tilaamaan pinkin peruukin ja yhdistämään nämä kaksi!


Se oli niin nätti että vähän itketti alkaa irrottelemaan kuituja. :'D


Ekana lähti etuhiukset ja peruukki aiheutti mulle paljon hupia. :D


Lopputulos! Ompelin pinkit kuidut alle ja osan keltaisten sekaan. Tästä tuli niin paksu että eka ajatukseni oli että tässä voisi vaikka salakuljettaa jotain.


Ja sitten vähän stailaamista, joka oli aika mielenkiintoista. Mun oli ensin tarkoitus tehdä kunnon ulkoneva otsatukka, mutta se ei lopulta oikein toiminut, joten päädyin vähän vähemmän näyttävään ratkaisuun. Enempää kuvia mulla ei valitettavasti ole, kun ajattelin vielä vähän ennen conia tuota takkukasaa stailata. :D Tykkään kumminkin lopputuloksesta, kuitua on tosi paljon ja värit näyttävät kivoilta. Värjäämällä olisi kuitenkin saanut kunnon liukuväri-efektin ja sen puolesta vähän harmittaa.

Sitten päästään Totokon paitaan jolla on aika hauska tarina.


Ajattelin olevani tosi fiksu ja säästäväni aikaa ja vaivaa kun tilaan halvan koulupuvun eBaystä ja muokkaan sen cossiin sopivaksi. No, homma vähän kusi. Perille tullut puku ei ollut ihan samanlainen kuin kuvassa ja jouduin toteamaan että se ei ole ehkä ihan conikäyttöön tarkoitettu. Tilasin sitten vahingossa halvan seksiasun. :D Mukana tuli vielä yllätyspantsutkin. Ja tuo olemattoman lyhyt hame on kietaisuhame... Onneksi en sitä tarvinnut mihinkään. :D
Anteeksi rakkaat cossaajaystäväni näistä painajaisia aiheuttavista kuvista. Puku oli tosiaan ihan laaduton, mutta onneksi olen näppärä ("köyhyys tekee luovaksi", kuten Häntä pystyyn-mangassa tokaistiin) ja onnistuin nikkaroimaan paidasta cossikelposen. Tai ainakin vähän kelvollisemman. Tarvisin mitalin tästä (erityisesti kun tuo paita oli niin hankalaa kangasta ettei ompelukone siitä tykännyt). Tästäkään ei ole kuvaa, koska... olen laiska. Traconin jälkeen sitten!


Nikkaroin myös Totokon takin, josta tuli oikeastaan yllättävän kelpo ompelutaidottomuuteni huomioon ottaen. Kalat lisäsin takkiin myöhemmin (ja tästäkään ei ole kuvaa, ohhoh).


Sunnuntaina cossaan Jyushimatsun nimetöntä tyttöystävää (fandomissa tunnetaan nimellä Kanojo/Homerun-chan/Homura) Osomatsu-sanista. Hellästi pakott-- suostuttelemalla sain myös kaverin Jyushimatsuksi, eli OTP-cossi luvassa!


Kanojon asu on niin yksinkertainen, etten siihen paljoa joutunut tekemään eikä mulla siksi olekaan hirveästi kuvia siitä. Rannekeesta sen verran että se oli tietenkin pakko tehdä ja sen väsäsinkin kasaan hetkessä, mutta totesin ettei huopa ollut ihan paras kangasvalinta kun täytyy säätää kangastussien kanssa (mulla vaan sattui olemaan keltaista huopaa kalaidoli-Totokon jäljiltä, joten kai tämä oli jotenkin säästöä).

Mutta ei sen enempää cosseista tällä kertaa! Traconin jälkeen pääsen toivottavasti postaamaan hienoja kuvia valmiista puvuista.

Traconista vielä sen verran, että tällä kertaa toimin AMV-kisan tuomarina ekaa kertaa! Jännittää!! Tulkaa katsomaan AMV-kisa, luvassa on upeita videoita ja minäkin pistäydyn lavalla, iik.

Tuun koko lauantain varmaan hokemaan "hellästi turpaan", pyydän jo etukäteen anteeksi.

1 kommentti: