lauantai 16. heinäkuuta 2016

☼ Kesäkausi 2016: Alku ☼

(C)

Aloitin sitten vaatimattomat 15 animea tällä kaudella! Suurempikin määrä olisi houkutellut, mutta yritin pidätellä itseäni ettei koko kesä menisi animenkatseluun...Amaama to Inazuma
Alun perusteella todella suloinen anime! Ihanaa, että tässä animessa pikkutytöllä on oikeasti lapsi ääninäyttelijänä. On myös kivaa vaihtelua, että päähenkilönä on isä. Amaama to Inazuma vaikuttaa herttaiselta animelta, jolla on potentiaalia olla todella koskettava.B-Project: Kodou*Ambitious
Ensivaikutelmalta pirteä idolipoika-anime, jossa on hyvää musiikkia ja kivoja poikia. En ainakaan vielä keksi mitään valittamista! Toivoisin vain että tämä pystyisi selkeästi erottumaan kauden toisesta idolipoika-animesta, Tsukiutasta...


Battery 
Battery on samalta kirjoittajalta kuin No.6, joten odotukseni ovat suuret. Ainakin ensimmäisen jakson perusteella vaikuttaa oikein hyvältä! Päähenkilöpojat vaikuttavat ihanan realistisilta ja samaistuttavilta.


Binan Koukou Chikyuu Boueibu LOVE! LOVE!
Toisten vihaamat ja toisten rakastamat (ei tarvitse varmaan arvata kumpaan joukkoon kuulun...) taikapojat ovat taas täällä! Olen odottanut tätä niin pitkään... Sarjan huumori iskee minuun ihan täysillä ja hahmot ovat aivan ihania.


Cheer Danshi!!
Odotin tältä animelta hauskaa perseilyä, mutta Cheer Danshi onkin ihan vakavasti otettava anime! Tietty huumoria on mukana, mutta hahmot vaikuttavat realistisilta ja juoni mielenkiintoiselta. Tästä on hyvä jatkaa!


Days
Niin ihanalta vaikuttava anime! Päähenkilö on ihan kuin Yowamushi Pedalin Onoda, häneen on helppo samaistua varsinkin jos on yhtä tumpelo urheilija... Anime tuntui ensimmäisissä jaksoissa etenevän vähän omituisesti ja ilmeisesti siitä jätettiin pois joitain mangassa tapahtuneita kohtauksia. Toivottavasti jatko on hoidettu paremmin!


Fudanshi Koukou Seikatsu
Luin Fudanshi Koukou Seikatsun mangaa aiemmin ja tykkäsin siitä! Sarjan idea on tosi hauska. Valitettavasti anime ei vaikuta yhtä hyvältä, animaatio näyttää todella rumalta...


Hatsukoi Monster
Tämä anime on niin outo etten tiedä mitä kirjoittaa tästä... Vaikka luinkin juonikuvauksesta, että tämä kertoo tytöstä jonka poikaystävä on vitosluokkalainen, oletin tämän olevan kunnon shoujosarja. Homma kuitenkin vedettiin ihan perseilyksi ja ainakin ekoissa jaksoissa lentää sen verran penisvitsejä että laadukkaamman huumorintajun omaavien ihmisten kannattaa tämä skipata... Jatkoa odotellessa!


Love Live! Sunshine!!
Love Liven ensimmäinen kausi ei oikein iskenyt minuun ja kakkoskausi jäi minulta katsomatta, mutta Sunshineen päätin tutustua. Uudet hahmot vaikuttavat ikävän samanlaisilta kuin vanhat, mutta toivottavasti heihin tutustutaan paremmin ja eroja alkaa löytymään.


Mob Psycho 100
Mua vähän epäilytti aloittaa tämä anime, kun tämä on samalta tekijältä kuin One Punch Man (josta en valitettavasti niin välittänyt). Ihastuin kuitenkin sarjan openingiin! Biisi on ihana ja animaatiota on ilo katsoa. Ensimmäinen jakso myös sai mut hihittämään välillä, joten vaikuttaa oikein lupaavalta!


Orange
Luin Orangen mangan joskus viime vuonna ja sen erinomaisuudesta kertoo varmaan se että luin sen kahdessa päivässä... Orange on aivan ihana sarja! Itkin mangaa lukiessa todella paljon, joten minulla on suuret odotukset tälle animelle. Alku on ainakin ollut upea. Suosittelen ehdottomasti Orangeen tutustumista!


Ozmafia!!
Oletin tältä vähän enemmän, kun kyseessä on otome-peliin perustuva lyhytanime, mutta tämä onkin chibityylillä tehty ja tuntuu vaikealta päästä mukaan tähän sarjaan... Ehkä peliä pelanneet nauttivat tästä enemmän.


Scared Rider Xechs
Tämän animen alku tuntui vähän sekavalta... En ole vielä oikein ymmärtänyt tämän pointtia? Hahmot kuitenkin vaikuttavat kivoilta ja oli tässä muutama hymähdyksen arvoinen kohta. Mielenkiinnolla odotan miten tämä kehittyy!


Shokugeki no Souma: Ni no Sara
Vähän erikoisemman kokkausanimen kakkoskausi! Ensimmäinen kausi oli ihan hauska, joskin sarjan fanservice ei oikein iske minuun... Hahmot ovat kuitenkin kivoja (ärsyttävää päähenkilöä Soumaa lukuunottamatta), joten kyllä tätä toisenkin kauden katsoo.Tsukiuta. The Animation
Mistä näitä idolipoikia oikein tulee... Kivoja hahmodesigneja ja biisejä, mutta toivoisin tähän jotain, joka erottaisi tämän muista idolianimeista (varsinkin kun tällä kaudella on toinenkin idolipoika-anime).

Siinä oli vähän ensivaikutelmia aloittamistani animeista! Mietin itseasiassa aloittavani vielä Servampin ja 91 Daysin, mutta totesin että parempi yrittää rajoittaa... Ehkä katson ne sitten myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti