perjantai 17. kesäkuuta 2016

♥ Princess Nine photoshoot ♥
Heissan!
Tämän shootin kuvat postaan taas tapani mukaan tyylikkäästi myöhässä... Cossattiin siis Kein kanssa iki-ihanan ysärianime Princess Ninen kahta pesistyttöä Yukiconin lauantaina. Vähän talvista tunnelmaa keskelle kesäkuuta tämän postauksen muodossa siis. :D Princess Nine ei ole mikään tunnettu sarja (moni kysyikin että mistä oikein cossaan), joten koitan vähän avata samalla sarjaa ja hahmoja!

Morimura Seira: minä
Hotta Koharu: Kei
Kuvat ja muokkaus: Vulridi

Princess Nine kertoo siis lyhyesti sanottuna tyttöjen baseball-joukkueesta, joka yrittää päästä Koshieniin ottelemaan poikia vastaan (moni animea katsonut varmaan tietää Koshienin, baseball-kentän, jossa lukioiden välisiä otteluita käydään). Seira ja Koharu ovat molemmat joukkueen jäseniä ja sivuhahmoja. :'D Hassusti satuttiin valkkaamaan nää joukkueen badass-poikatytöt.

Seira on mun ehdoton lempparihahmo sarjasta, minkä takia häntä halusin cossatakin. Seira oli ennen hyvä yleisurheilussa mutta asioita tapahtui ja hänestä tuli koulua käymätön pahis, joka vain hengaili aiheuttamassa tappeluita. Hänet kumminkin saatiin huijattua mukaan baseball-joukkueeseen ja takaisin kaidalle tielle (tappeluiden aloittaminen kuuluu silti edelleen harrastuksiin). Mulla on joku juttu että tykkään usein niistä (ex-)yankii-hahmoista ja vahvoista naisista. :D


Koharu taas on sellainen true poikatyttö, kun hän oli aiemmin poikien baseball-joukkueessa kunnes hän paljastui tytöksi. :D Koharu kasvoi meren äärellä ja on hyvä kalastaja, mistä hänelle on kehittynyt vahva lyönti.

↑ Näistä kuvista pitää tietää ettei tuo muuri ollut mikään korkea, eli jouduin slaavikyykkäämään. :D Jalat eivät nauttineet.↑ Tämä oli jonkinlainen yritys matkia tätä. Hyvät keinot harhauttaa vastustajaa ja silleen. :D

"Kato miten paljon mulla on habaa!" "Et oo tosissas..."


Gangstaperseilyt loppupiristykseksi. :D Oli kyllä kiva cossata näitä, ehkä joskus uusiksi! Lähinnä vain harmitti se, ettei kukaan tunnistanut ketä cossataan (paitsi muutama tuttu joille olin cosseista kertonut). :'D Katsokaa Princess Nine, se on hyvä!

Vulridin Pirachu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti