maanantai 4. huhtikuuta 2016

ツ Anime Winter 2016 Finish! ツ

Source
Minä odottamassa Osomatsu-sanin kakkoskauden julkistusta. Tule jo!
Tällä kertaa päättyi monta hyvää sarjaa. Harmittaa katsoa kevään alkavien sarjojen listaa kun se ei näytä yhtä hyvältä...


Akagami no Shirayuki-hime 2nd Season
Akagami no Shirayuki-himen ykköskausi ei jättänyt jälkeensä niin positiivisia fiiliksiä, mutta kakkoskauteen tykästyin. Tämä on selvästi sellainen anime, josta alkaa tykkäämään vasta kun on kunnolla tutustunut hahmoihin... Shirayuki-hime onkin aika hahmovetoinen anime. Sarjan hahmot ovat aivan ihania! Kakkoskaudella tykästyin erityisesti prinssi Rajiin, joka oli ykköskaudella lähinnä rasittava. Pitäisi varmaan tarttua mangaan joku päivä, jotta pääsisi lukemaan lisää Shirayukin ja kumppaneiden seikkailuja.


Boku Dake ga Inai Machi
Boku Dake ga Inai Machi ei oikein vakuuttanut minua alussa, mutta myöhemmin siitä alkoi tulla erittäin jännittävä. Sarjassa on paljon juonenkäänteitä, joista tuli aluksi epäuskoinen olo. BokuMachi osaa yllättää! Ehdottomasti suosittelen, jos murhamysteerin ratkominen aikamatkustuksen avulla kiinnostaa.


Diamond no Ace: Second Season
Jotenkin hassua, että Daiya loppui! Anime on pyörinyt joka kausi vuoden 2013 syyskaudelta alkaen, joten ehdin jo tottua viikottaiseen baseball-annokseen. Ehkä tämä kuitenkin vielä jatkuu kolmoskauden muodossa!

Jos totta puhutaan, niin Daiyasta en ole pitänyt niin paljon, vaikka yleensä urheiluanimeita rakastankin. Daiyassa on kivat hahmot ja intensiivisiä otteluita, mutta siihen se sitten jääkin. Haluaisin pitää tästä animesta enemmän, mutta jotenkin se ei vain liikuta minua niin paljon. Ykköskauden alkupuolesta kyllä tykkäsin, mutta jotenkin meno lässähti...

Source
Yachi on paras managerityty. Ai oliko tässä jotain urheilijapoikiakin?
Haikyuu!! Second Season
Haikyuu on ehdottomasti lempianimeitani ja -mangojani, eikä se pettänyt toisella kaudellaan. Olin erittäin innoissani, kun pääsimme tutustumaan moneen uuteen hahmoon ja näkemään hauskat hetket animoituina. Tulisipa kolmas kausi pian!

Source
Haluaisin kiittää sitä joka suunnitteli Fujikon ja Rebecan asut. Niin kivoja. ;_;
Lupin III (2015)
Animesivistyksestäni ei enää puutu niin suurta aukkoa kun pääsin tutustumaan Lupiniin! Vanhat sarjat (Mine Fujiko to Iu Onnaa lukuunottamatta) minulla on kyllä vielä katsomatta. Vielä joku päivä! Tähän animeen oli onneksi helppo päästä mukaan vaikken Lupinia tuntenutkaan ennestään. Tykkäsin yhden jakson kestävistä tarinoista, mutta totta puhuakseni loppupään Da Vinci -arc ei niin kiinnostanut. Kokonaisuudessaan anime on kuitenkin katsomisen arvoinen!


Norn9: Norn+Nonet
Talvikaudella saimme nauttia jopa kahdesta käänteishaaremisarjasta: Norn9:sta ja Prince of Stridesta. Norn9 on näistä se perinteinen reverse harem, Prince of Stridessa keskityttiin enemmän urheiluun ja ystävyyteen... Norn9:ia oli mukava katsoa, mutta jotenkin en päässyt sarjaan sisälle. Olisin halunnut pitää tästä enemmän. Sarjan maailma on kyllä mielenkiintoinen!

Galko ois niin cossattavan näköinen. Kädet syyhyää päästä stailaamaan peruukkia tuollaiseksi...
Oshiete! Galko-chan
Olin aika kriittinen tätä animea kohtaan sen alkaessa, mutta kyllä minäkin sitten lämpenin... Oshiete! Galko-chanissa on parasta se, kuinka hahmot pohjautuvat stereotypioihin ja niistä osataan heittää läppää. Itse olisin tosin pitänyt tästä enemmän, jos fanservicea olisi ollut vähemmän.

Source
Osomatsu-sanissa baseball on vähän erilaista kuin Diamond no Acessa.
Osomatsu-san
Enpä olisi syksyllä Osomatsu-sanin alkaessa arvannut, että se tulee olemaan yksi suosikkianimeistani. Eihän minun edes pitänyt aloittaa tätä ollenkaan! No, kaikki minut vähän paremmin tuntevat tietävät että Matsunon NEET-kuutoset ovat valloittaneet sydämeni ja cossisuunnitelmani. 

Osomatsu-san on jo sarjan itsensäkin mukaan "anime omalla vastuulla" ja se kuvaa koko animea mainiosti. Tämänhän piti olla komedia-anime, mutta arvatkaa vaan tuliko sitten muutama kyynelkanavia kuluttava jakso... Ehkä tämä sai minut kuitenkin tykkäämään sarjasta niin paljon: ikinä ei tiennyt mitä tapahtuu. Tämän animen kanssa saa huutonauraa ja itkeä.

Osomatsu-sanissa on parasta sen huumori, joka tosin tuskin iskee kaikkiin. Rakastan myös sen hahmoja: kaikilla on erilaiset persoonat, mutta silti kaikki ovat ihanan pöhköjä. Myös animen taide on somaa: niin paljon pehmeitä muotoja ja pastellivärejä. Silti se on täynnä hassuja ilmeitä ja härskejä vitsejä. Jos pähkähullu anime elämässään epäonnistuneista kuutosista yhtään kiinnostaa, suosittelen katsomista lämpimästi.

Source
Pitäähän potentiaalisen tiimitoverin pohkeet tsekata.
Prince of Stride: Alternative 
Olin todella innoissani Prince of Striden animeversiosta, mutta valitettavasti jouduin vähän pettymään. Tykkäsin kyllä tästä animesta, mutta mielestäni se olisi voitu tehdä paremminkin... Sarjassa on niin paljon hahmoja, että anime olisi saanut olla toisenkin courin pituinen. Olisin mielelläni tutustunut muihin tiimeihin paremmin! Onneksi päätiimi on kuitenkin kiva ja tykkään erityisesti animen värimaailmasta. Suosittelisin Prince of Stridea kuitenkin kaikille, jotka arvostavat urheiluanimeita näteillä pojilla!

No on nää patsaspojut aika moe.

Sekkou Boys
Sekkou Boys eli "mitä helvettiä minä katson". Sarjassahan on siis keskiössä patsaiden muodostama idolipoikaryhmä, josta heidän managerinsa yrittää epätoivoisesti tehdä suositun. Sekkou Boys on ihan yhtä hölmö anime kuin miltä kuulostaakin, mutta ainakin se onnistuu viihdyttämään. Ja ending-biisi on aika tarttuva. Sekkou!

Source
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu oli jokaviikkoinen itkutuokioni. Enkä tule pääsemään siitä eroon kun kakkoskausikin olisi tulossa.

Jotenkin vain rakastan tämän animen tunnelmaa ja hahmoja. Mukana on historiaa ja traagisia kohtaloita, hyvää materiaalia kyynelkanavien avaamiseen siis. Tarinan koskettavuudesta kertonee se, että itkin lähes jokaisessa jaksossa. Päähenkilö Kikuhiko on jotenkin erityisen ihana hahmo ja oli mielenkiintoista tutustua rakugoon. Nyyh. Tulisipa se kakkoskausi jo!

Source
Haikyuun kakkoskaudella päästiin vihdoin näkemään uncle Oikawa. Niin hyvä mutta niin huono poika!
 
Kaiken kaikkiaan nyt päättyneissä animeissa oli paljon sarjoja, joista tykkäsin! Melkein harmittaa etten tällä kertaa päässyt kunnolla haukkumaan yhtään animea, haha.

English summary: This winter season was good! I'm almost sad that I can't properly mock any of these anime, haha.
Akagami no Shirayuki-hime: The first season wasn't so good but I really liked this second one! I think I should read the manga.
Boku Dake ga Inai Machi: I didn't like the beginning but then I started liking this anime! It was really exciting to watch this. I loved how there were so many surprising plot twists.
Diamond no Ace: Second Season: I'd like to like this anime more... The characters are nice and matches are intense but somehow I don't find this so interesting. Kind of sad this is ending though, since it's been airing since fall 2013.
Haikyuu!! Second Season: I love this anime and this second season is great! It was nice to see all the new characters animated.
Lupin III (2015): I liked this anime! I should watch the older series, too. 
Norn9: Norn+Nonet: I liked the world of this anime but somehow I couldn't like this anime so much...
Oshiete! Galko-chan: This anime was funny! Galko's design is so cute I'd like to cosplay as her.
Osomatsu-san: I love this anime, if you didn't know already. This became quickly one of my favorite series. I just love the humour and the characters. We need a second season!!
Prince of Stride: Alternative: This anime should be longer so that they could introduce all the teams properly... I liked this anime though! I love the colors in this anime.
Sekkou Boys: Well this was weird. Somehow I still liked it. The ending is catchy!
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: I love this anime and cried a lot while watching this. I'm glad there will be second season!

P.S. Toivottavasti kirjoitin ihan järkevää tekstiä! Kirjoitin tätä sen verran väsyneenä, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti