tiistai 26. huhtikuuta 2016

♪ Anime Spring 2016 Start! ♪


Source

Tämä kausi on taas sellainen perus "ei nyt ala mitään kiinnostavia animeita, hups, aloitinkin yksitoista sarjaa". Erityisen lupaavalta tämä kausi ei ainakaan vielä tässä vaiheessa näytä (urheiluanimeakaan ei tule yhtään!), mutta ainakin Sailor Moon Crystalin uutta kautta ja Sakamoto Desu gaa odotin todella innokkaasti.

Tämän postauksen teko vähän viivästyi, hupsis. :D


12-sai.: Chicchana Mune no Tokimeki
Tämä on varmaan sitä "joskus pitää katsoa huonoa animea"-luokkaa? Vaikuttaa hölmöltä ekojen jaksojen perusteella, juuri sopivaa tyhmää viihdettä siis.Bakuon!!
Nämä tytöt tarvitsisivat kyllä kunnon rintaliivit. Muuten ihan kiva anime alun perusteella! Toivoisin, että tässä sitten oikeasti moottoripyöräillään eikä vain höpsöillä ja anneta fanipalvelua.


Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal Season III
Tätä on odotettu! Ihanaa nähdä uudet sailor senshit ja uusi versio lempiarcistani! Animaation laatukin on parantunut paljon. 2D-transformaatiot olivat iloinen yllätys! Olen todella innoissani tästä kaudesta ja kuunnellut uutta endingiä ahkerasti, se on niin kaunis. ;_; *hypehype*


Boku no Hero Academia
Minun ei pitänyt aloittaa tämän katsomista, mutta päätin sitten kun kaikki niin hypettivät tätä... Kahden ekan jakson perusteella ihan kiva! Pääpoju on suloinen, mutta yleisesti sarjassa on aika ruma taide ja hahmodesignit...


Bungou Stray Dogs
Bungou Stray Dogsin suhteen minulla ei ollut erityisiä odotuksia. Oletin tämän olevan aika synkkä, mutta tässä onkin reilusti huumoria ja ehkä jopa kauden parhaat reaktionaamat. Tykkään!


Joker Game
Odotin tämän olevan aika synkkä anime ja sitä tämä ekojen jaksojen perusteella onkin. Ensimmäinen jakso oli todella jännittävä! Vaikuttaa yleisesti kiinnostavalta animelta, mutta hahmot ovat ikävän samannäköisiä... Ehkä opin erottamaan heidät myöhemmin!


Kuma Miko
Suloinen anime, mutta välillä vähän säälin kun päähenkilötyttö Machia kiusataan. Sarjan huumori ei aina oikein iske minuun.


Sakamoto Desu ga?
Tämä vaikutti PV:n perusteella niin hyvältä, että en malttanut odottaa animen ekaa jaksoa vaan aloitin mangan lukemisen! Sakamoto toimii hyvin animena ja luvassa on hauskoja hetkiä. Yksi kauden hypeanimeistani. :D


Shounen Maid
Alku ei ole ihan vakuuttanut minua, mutta vaikuttaa somalta. Taide on jotenkin ikävän vanhanaikaisen näköistä. Super Lovers
Ihan söpö anime mutta
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
Tästä animesta olen tähän mennessä tykännyt aika paljon! Hahmot ovat ihania ja huumori osaa naurattaa. Tästä tulee jotenkin mieleen Kimi to Boku.

Olen ikävästi vähän jäljessä osasta näistä animeista joten mielipiteetkin jäivät vähän tyngiksi, katsotaan sitten kauden loputtua millaisiksi nämä animet lopulta osoittautuivat!

English summary: This spring I'm watching these anime series!

12-sai.: Chicchana Mune no Tokimeki: Cute but not really good. I guess I have to watch bad anime sometimes. :D
Bakuon!!: These girls need better bras. Otherwise this is a cute anime!
Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal Season III: I'M SO EXCITED! This season is going to be great! I love the new art.
Boku no Hero Academia: The main character is cute. I'm not so hyped but this seems okay.
Bungou Stray Dogs: This seems good! Pretty boys~ ♡
Joker Game: I've really liked this! Though I can't remember the characters well yet...
Kuma Miko: This is cute but I feel a little bad for Machi sometimes. I don't like the humor in this anime so much.
Sakamoto Desu ga?: This anime will be great! I started reading the manga and it's very funny.
Shounen Maid: This anime seem cute but the art looks old-fashioned...
Super Lovers: I feel like a criminal when I'm watching this.
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge: Such a cute anime! I really like the characters. This reminds me of Kimi to Boku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti