keskiviikko 24. helmikuuta 2016

✰ Yukicon 2016 cosplans! ✰

Hei kaikki! ✰

Oon ollut viime aikoina tosi stressaantunut ja bloggaaminenkin on jäänyt. On ollut niin paljon kiirettä! Kevään yo-kirjoitukset alkoivat ja ihan kuin se ei olisi jo tarpeeksi, niin oon muuttamassa perheeni kanssa juuri Yukicon-viikonloppuna ja kaiken kukkuraksi molemmat Yukin cossini olivat pitkään pahasti kesken. :D Tekemistä on siis riittänyt, mutta vihdoin alkaa tuntua siltä että handlaan kyllä kaiken.


Yukin cossien kanssa tilanne on ollut lievästi sanottuna kriittinen ja olen viime aikoina koko ajan vain hokenut itselleni olevani niin kusessa (molempien päivien ryhmäläisten kanssa, haha). :D Onneksi tilanne ei ole enää niin paha!

Lauantaina cossaan Seiraa iki-ihanasta ysärianimesta Princess Nine! Sarja on ikävän epätunnettu, joten mietityttää näin etukäteen että mahtaako kukaan tunnistaa cossiani. Onneksi mulla on paricossaaja mukana, Hotta Koharu! Tykkään hirveästi Seirasta hahmona ja hän on ollut yksi mun unelmacosseista viime kesästä asti kun tämän animen katsoin. Princess Nine on aivan ihana urheilushoujosarja, joskin se on aika auttamattoman ysäri. :D

Mietin Seiraa tehdessä että haukkasinko nyt vähän turhan ison palan... Koko asu on tosin valmiista vaatteista muokattu (kuka hullu muka ompelee baseball-jerseytä, siis oikeesti :D). Ongelmia mulle aiheutti eniten ompelukoneen yhteistyökyvyttömyys... Jouduin sitten ompelemaan käsin suurimman osan. Hnngh. Sain kuitenkin asun taisteltua kasaan, vaikka muutama pieni (ja vähän suurempikin) moka sinne jäi. Toivon mukaan asu pysyy kasassa koko lauantain, haha.

Peruukille oisin halunnut tehdä enemmän muokkailua, mutta jouduin toteamaan että kiireen takia parempi olla koskematta. Yleensä joudun leikkaamaan peruukkeja aika rajulla kädellä, kiva kun ei tällä kertaa tarvitse tehdä mitään. :D (Tän ois voinut kyllä talkata, mutta talkit ehdittiin jo muuttohommissa pakata pois. Höh.)


Sunnuntaille on luvassa Todomatsu Osomatsu-sanista. Meillä on ihan mahtava iso ryhmä! Oon tosi iloinen että saatiin koottua kaikki kuutoset ja pari sivuhahmoa tähän ryhmään, vaikka cossien kanssa onkin ollut vastoinkäymisiä. Esimerkiksi meidän tilaamia farkkuja ei ole hirveästi näkynyt... :'D

Todomatsu on jotenkin mun tyylinen hahmo, kun sen väri on vaaleanpunainen (mun lempiväri :'D) ja se on sellainen söpö shotapoika, mutta samalla kuitenkin vähän kaksinaamainen ja manipuloiva. :D Sunnuntaina sitten toivon mukaan pääsen räpsimään paljon selfieitä muiden kanssa hyvin hahmouskollisesti, haha.

Kattokaa nyt, ihme selfiepoju

English summary: I've been really busy and tired these days, so I haven't written much. I will have my matriculation exams soon and I'm moving with my family this weekend, same time as Yukicon. Also, my Yukicon cosplays weren't ready for some time... But I think I'll manage now! (^^)9

These are my cosplans for Yukicon! On Saturday I will cosplay as Morimura Seira from Princess Nine (with my friend as Hotta Koharu) and on Sunday Todomatsu from Osomatsu-san (with a huuge group!). I had many problems with these two costumes, but luckily they are both done now. I'm really happy to cosplay as these characters!! ^^

2 kommenttia:

 1. Toi ysärileidi näyttää ihanalta! On niin kivan näköinen design ja oot toteuttanut puvun hyvin, joten ei ehkä niin väliä vaikkei tunnistettaiskaan. Teidän Osomatsu-ryhmäkin näyttää ihanalta, toivottavasti ehdin bongaamaan teidät!

  Voimia muuttoon ja kirjoitushässäkkään! ♥ Vaikka tekemistä on paljon niin etköhän kuitenkin selviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa kiitos paljon!! ♡♡♡ Meidän Osomatsu-ryhmällä on ollut sen verran aikatauluongelmia että koko ryhmän bongaamisesta voi tulla hieman haastavaa. :D Mutta toivottavasti ehdin bongaamaan sutkin!

   Poista