perjantai 22. tammikuuta 2016

❅ Desucon Frostbite 2016 ❅


Nyt kun conidarrasta on pikkuhiljaa toivuttu, on aika kirjoittaa conista! Oon yleensä aiemmin postannut joka päivästä erikseen, mutta nyt ajattelin tehdä tällaisen yhden postauksen tarinoinnin koko conista ja postailla enemmän cossikuvia myöhemmin (kun niitä saan). Sen enempää jaarittelematta, aloitetaan!

Perjantai

Kaikkien lemppari-idoli!

Perjantaina olin tosiaan Totoko Osomatsu-sanista. Päivä oli aika hiljainen ja kovin moni ei näyttänyt cossaavan. Tämä päivä menikin lähinnä kavereiden kanssa hengaamiseen ja otettiin me joku photarikin. :D Käytiin myös tsekkaamassa Desu-lounge, mutta se oli ihan täynnä joten ei oikein huvittanut olla siellä kauaa.

Lauantai


Coni ei ole coni ilman yhtä rumaa pyöräpoikaa. :'D

Lauantaina derppailin Ibitanina ja mukana oli myös Nami Machimiyana. Oli kiva törmätä myös muihin pyöräpoikacossaajiin!

(C) MiiCosplay

Lauantaiaamu alkoi Abe Atsushin ohjelmalla ja se oli oikein mielenkiintoista katsottavaa. Ääninäytteet oli parhaita ja oli kiva kuulla että myös Abe tykkää Shouwa Genroku Rakugo Shinjuusta! Sisäinen fanityttöni huusi koko ajan.


Vulridi oli ihana Nozomi! Oon itsekin pikkuhiljaa vajonnut läpälöpö-helvettiin (mulla kyllä on anime vielä kesken, mutta peliin olen ihan koukussa). Puvun glittereitä piti lisätä päivän mittaan kun ne varisivat kaikkialle (terkkuja Burger Kingin siivoojille).


(C) Vulridi


Käytiin Vulridin kanssa Aben nimmarienjaossa ja AAAASJDHSDSAD!!!! Olin kovin iloinen fanityttö. Abe oli innoissaan mun Yowapeda-cossista. :D


Muita Yowapeda-cossaajia! Olin ihan innoissani. :D


Burger King on se oikea conipaikka... Syömisen jälkeen vaihdoin cossia!


Aargh, mulla ei ole vielä Iyayosta kunnon kuvia! Mun piti vaihtaa tähän cossiin jo aiemmin mutta kello taisi olla jo kahdeksan kun pääsin tämä päällä liikkumaan... :'D


En ole halpa nainen! Käänsin Choromatsun kuitin englanniksi (subbeja häijysti hyväksikäyttäen). Jeesus miten kamala käsiala mulla on...


pimeetä porukkaa

Käytiin iltabileissä, jotka olivat kyllä vähän laimeat aluksi... Narikkamaksu ja kalliit juomat ei oikeen nostaneet tunnelmaa... Lisäksi joka paikassa oli kamala ryysis. Meidän piti mennä vaan vilkaisemaan tanssipaikkaa, mutta se menikin siihen että tanssittiin pari tuntia lavalla. :'D No, ihan hyvä että vaihdoin cossia kun hikoilin sen verran. Jalat oli kyllä kipeät.

Sunnuntai


Sunnuntaina oli vuorossa paras managerityttö eli Yachi Haikyuusta! Yachi oli kyllä tosi kiva cossattava. ;_;

Julkkiksiakin tuli tavattua! Nami Conchitana.Opri oli ihana Saeko. ;o;

(C) Vulridi
Yhdeltä alkoi AMV-kisa, jossa oli mun Kuroko no Basket-video! Kisa oli tosi korkeatasoinen, mutta olisin itse kaivannut ehkä enemmän komediavideoita. Tungin itsekin kyllä mukaan draamavideon, mutta sitä nyt ei koskaan tiedä mitä muut laittavat.Namilla oli myös video mukana ja se voitti yleisöäänestyksen!
Mun conisaalis on pieni mutta paras! Niin paljon matsuja taidekujalta ja ihana Sailor Pluto-kaulakoru. ;;v;;

Cossikuvia laitan tosiaan tulemaan pian lisää! (Jos saisin noita vanhojakin photarikuvia, ahaha...) Desucon Frostbite oli kaiken kaikkiaan tosi kiva! Harmitti vaan kun en itse oikein ottanut kuvia muiden cosseista, eikä moni ottanut minustakaan (tästä voin vaan syyttää sitä että perseilin jossain nurkassa suuren osan ajasta). :D K18-con ei mielestäni eronnut oikein mitenkään kaikenikäisten coneista, ruuhkia oli ihan samalla tavalla... Toisaalta cossaajia ja kuvaajia näytti olevan vähemmän.

English summary: Desucon Frostbite was fun!! I will post more pictures of my cosplays later, but here is a summary of the weekend!

On Friday I cosplayed as Totoko! Nothing special happened, there weren't so many cosplayers or people, what a pity...

Saturday was great! I got to cosplay as an ugly cyclist, Ibitani, and my friend Nami cosplayed as Machimiya! We met other Yowapeda cosplayers. ;;v;; I also got Abe Atsushi's autograph!! His program was great too. It was amazing to hear him play some of his characters. He also said he likes Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu!

In the evening I changed my cosplay to Iyayo! It was fun to cosplay as her (him?), though I currently don't have any good pictures. It was fun to make the receipt (I made Choromatsu's receipt from the rental girlfriend episode).

On Sunday I cosplayed as Yachi! My friend Opri was a great Saeko. ;;v;; I had my Kuroko no Basket video in the AMV contest! Nami had a video there too and it won the audience's choice! I'm so happy~

Desucon Frostbite was really fun. I'll try to post some more cosplay pictures soon! ^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti