sunnuntai 10. tammikuuta 2016

☃ Anime Winter 2016 Start! ☃

Ensisilmäyksellä tämä animekausi ei vaikuttanut kovin kummoiselta, mutta onneksi joukossa on muutama helmi + syksyllä alkaneet yhä jatkuvat sarjat!


Akagami no Shirayuki-hime 2nd Season
Meno jatkuu varmaan aika samanlaisena kuin ykköskaudella, mutta odotan mielenkiinnolla miten Shirayukin ja Zenin suhde kehittyy.


Ansatsu Kyoshitsu 2nd Season
En odota tältä mitään ihmeellistä, mutta ainakin ensimmäinen kausi oli ihan katsomisen arvoinen. Mukavan hauska ja höpsö tämä sarja ainakin on, mutta juoni ei ekalla kaudella tuntunut etenevän oikein mihinkään. Tappakaa nyt se sensei pls.


Boku dake ga Inai Machi
Ensimmäinen jakso oli ainakin itselleni mielenkiintoinen ja jännittävä! Odotan innolla miten tämä jatkuu, mutta vähän pelottaa sarjan loppu, kun manga on vielä kesken. Ehditäänkö ensimmäisen jakson esittämät mysteerit ratkaista?


Nijiiro Days
Minun oli tarkoitus lukea manga ennen animen ilmestymistä, mutta ehdin lukea vain vähän alkua... Animesovitus vaikuttaa kuitenkin oikein mukavalta, odotan innolla seuraavia jaksoja.


Norn9: Norn+Nonet
Käänteishaaremisarja, taattua laatua siis, eikun... Norn9:ssa on ihana miljöö, mutta päähenkilötyttö vaikuttaa ikävän luonteettomalta (haaremisankarittarille ikävän yleistä...). Pojat ja muut tytöt vaikuttavat kyllä kivoilta, joten tästä voi tulla ihan lupaava!


Oshiete! Galko-chan
Halusin mielenkiinnosta katsoa, miten tässä sarjassa kuvataan gyaru-tyylin edustajat ja no... Aika stereotyyppinen kuva tässä annetaan. Huumori on ehkä vähän turhan pervoa mun makuun, mutta kyllä tämä menee kevyenä viihteenä.



Prince of Stride: Alternative
Tätä animea odotin innolla eikä ensimmäinen jakso pettänyt. Vaikuttaa todella hyvältä ja animaatio on upeaa! Mietin vain, kuinka hyvin suuri hahmokaarti ehditään esittelemään kun jaksoja tulee vain 12... Mun Twitter räjähti tähän animeen liittyvistä ylistyksistä, mutta ainakin alun perusteella tätä on ihan perusteltua hypettää. :D


Sekkou Boys
Tämän animen ensimmäistä jaksoa katsoessa reaktiot olivat kyllä ihan yhtä hämmentyneitä kuin päähenkilötytöllä. Patsaista koostuva idoliryhmä, mikäs siinä...


Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Lähes 50-minuuttinen ensimmäinen jakso antaa lupaavan kuvan tästä animesta! Päähenkilö Yotarou on jotenkin tosi ihana ja on erittäin mielenkiintoista tutustua rakugoon, japanilaiseen sekoitukseen stand-up-komiikkaa ja teatteria.

"Ei tällä kaudella varmaan hirveästi katsottavaa ole", mietin minä ja sain kumminkin 9 uutta sarjaa (+viime kauden jäänteet) kokoon. :D Millaisia mielipiteitä teillä on tämän talven animeista? ^^

English summary: I thought I wouldn't watch so much anime this season but I started 9 different series... Ok. :D

Akagami no Shirayuki-hime 2nd Season: I guess this will be quite similar to the first season, but I'm eagerly waiting how Shirayuki and Zen's relationship progresses.
Ansatsu Kyoushitsu 2nd Season: This is a funny anime but please kill sensei already.
Boku dake ga Inai Machi: This seems exciting! But I wonder how they will handle the end since this anime will be so short and the manga is continueing.
Nijiiro Days: I read the manga a little before the anime started and I think this adaptation seems good!
Norn9: Norn+Nonet: Reverse harem anime can't be bad, right? :D Well, the characters and the milieu seems interesting but where is the heroine's personality?
Oshiete! Galko-chan: I don't really like the jokes in this anime but it's still entertaining I guess. :D
Prince of Stride: Alternative: I was waiting for this and the first episode is great! But I wonder if they can introduce all the characters well since there aren't many episodes.
Sekkou Boys: This is so stupid I have to watch this. :D
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: I really enjoyed the first episode! I like Yotarou and it's very interesting to learn about rakugo.

2 kommenttia:

  1. Mä meinasin oman listani jatkoksi ottaa myös ton Oshiete! Galco-chanin, joten se saattaa vielä päätyä sinne. Tällä kaudella tuli jotenki yllättävän paljon seemosii mitkä mua kiinnostaa ku yleensä ei kiinnosta mikään ja jätin joitain pois ihan koska ei mul oo aikaa kaikelle ^^' Ehkä pari kuitenki mahtus vielä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo anime on ainakin lyhyt niin nopeesti sen jaksot katsoo. :D Mäkin sain yllättävän monta seurattavaa sarjaa, vaikka jätinkin esim. Durararan uuden kauden pois vaikka meinasin ensin sen katsoa. :'D

      Poista