Thursday, August 6, 2015

❥ Anime Spring 2015 Finish! ❥


EXO - LOVE ME RIGHT

Odottelin tämän postauksen kirjoittamista niin että Sailor Moon Crystal ehtisi loppua, mutta se taisi olla vähän huono päätös... Tämän kirjoittaminen vähän venähti. :D

I waited for Sailor Moon Crystal to finish before I started writing but it was a bad decision... It took me some time to write this. :D

Ame-iro Cocoa 
Älkää katsoko tätä. Ihan ajanhukkaa. Jos sarja yhtään kiinnostaa, niin suosittelen tarttumaan suoraan mangaan. Minä ainakaan en saanut tästä animesta mitään irti. Syksyllä olisi tosin luvassa kakkoskausi...?!
(Animen laadun voi päätellä siitä, etten löytänyt siitä yhtään kivaa gifiä tähän...)

Don't watch this. It's just waste of time. If this series interests you, I recommend reading the manga. I myself didn't get anything off watching this anime. There's going to be a second season in fall though...?!
(I didn't find any nice gifs of this anime, you can imagine the quality of this anime from that...)


Source
Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal
Vuoden kestänyt Sailor Moon Crystal on viimein päättynyt ja kakkoskaudestakin on ollut puhetta. Minulla itselläni on vähän ristiriitaisia tunteita Crystalista. Toisaalta olen iloinen, että Sailor Moonista tehdään uutta animea, sillä se oli yksi ensimmäisistä animeistani ja vieläkin rakas minulle. Alkuperäinen anime ei ollut kovin uskollinen mangalle: taide on erilaista ja täytejaksoja on lisätty paljonkin. Crystal seuraa melko uskollisesti mangaa ja taidekin on lähempänä Naoko Takeuchin alkuperäistä kynänjälkeä. Mutta toisaalta Crystal näyttää kiiressä animoidulta ja 3D-transformaatioista nyt ei edes puhuta... Crystal myös etenee kovin nopeaa tahtia (niin tosin alkuperäinen mangakin), joten hahmoihin on vaikeampi tutustua. Sailor Moon Crystal sopiikin ehkä parhaiten ihmisille, jotka ovat jo tutustuneet Sailor Mooniin mangan tai animen vanhemman version kautta.

Sailor Moon Crystal lasted for a year and finished finally, though they say there will be second season. My feelings about Crystal are a little mixed. On one hand I'm happy they are making new anime of Sailor Moon since it's one of my first animes and still dear for me. The old anime wasn't so loyal to the manga: the art is different and there are lots of original episodes. Crystal follows the manga rather loyally and the art looks more like Naoko Takeuchi's art. But on the other hand, Crystal looks like it's animated in a hurry and I don't even have to mention the 3D animations... Crystal is also pretty fast-paced (so is the original manga), so it's a little more difficult to get to know the characters. Sailor Moon Crystal suits probably the best to people who have already seen the older anime or read the manga.

Source
Hibike! Euphonium
Kuulin monen pitäneen tästä animesta, mutta itse en vain pystynyt tykkäämään... Olin vähän pettynyt, kun odotin enemmän kunnon orkesterikohtauksia ja kilpailuja, mutta sain melkein vain tylsää teinidraamaa ja tyttörakkausviittauksia. Toisaalta Hibike onnistuu olemaan todella nätti ja soittokohtaukset ovat täyttä kultaa.

I heard many people liking this anime, but I just couldn't... I was a bit disappointed since I wanted to see more proper orchestra scenes and contests, but I got almost just boring teen drama and shoujo-ai hints. On the other hand, Hibike manages to look very pretty and the playing scenes are pure gold.

Source
Kuroko no Basket 3rd Season
Jotenkin hassua, että Kuroko no Basket on päättynyt, sillä musta tuntuu siltä kuin mangakin olisi vasta päättynyt. KuroBasu oli mun ihka ensimmäinen urheiluanime ja edelleen yksi kaikkien aikojen suosikkisarjoistani. Elättelen toivoa Extra Game-mangan animoinnista (kunhan se nyt vähän etenee)...

KuroBasun kolmoskausi oli juuri odotusteni mukainen! Sain hyppiä innosta joka lauantai. Erityisesti odotin näkeväni Teikou-arcin animoituna. Joo, kyllä ne nenäliinat tuli tarpeeseen.

It's somehow funny that Kuroko no Basket has finished, since I feel like the manga finished newly too. KuroBasu was my first sports anime and still one of my favorite animes. I'm hoping they would animate the Extra Game manga (when it continues a little)...

The 3rd season of KuroBasu was just like I hoped! Every Saturday I was excited to see a new episode. Especially I waited for the Teikou arc. Yeah, I really needed some tissues.

Source
Mikagura Gakuen Kumikyoku
Päähenkilö Eruna on kaikessa ylienergisyydessään melko ärsyttävä, mutta muut animen henkilöt ovat mielenkiintoisia ja olisin halunnut tutustua heihin enemmän. Valitettavasti Mikagura Gakuen Kumikyoku ei oikein saanut minua innostumaan, vaikka oli sarjassa muutama mielenkiintoisempikin hetki ja symppiksiä sivuhahmoja.

The protagonist Eruna is rather annoying since she's so energetic, but the other characters are interesting and I would've liked to get to know them better. Unfortunately Mikagura Gakuen Kumikyoku didn't get me so hyped, even though there were some more interesting moments and sympathetic side characters.

Source
Plastic Memories
PlaMemon idea kuulostaa kiinnostavalta: ihmiset elävät ihmisenkaltaisten giftia-robottien kanssa ja päähenkilöiden tehtävänä on hakea vanhoja giftioita ennen kuin ne alkavat aiheuttaa ongelmia. Pääpoju Tsukasa saa työparikseen suloisen Isla-giftian, mutta pian selviää, että Islalla ei ole enää kauaa elinaikaa. Jo animen alussa pystyin aavistamaan, miten tämä tulee loppumaan. PlaMemo yrittää olla traaginen, mutta ennalta-arvattavuus ja mukaan ängetty huumori pilaavat kokonaisuuden. Sama juoni olisi toiminut niinkin, että Isla olisi ollut tavallinen tyttö, mutta robotin sijasta kuolemansairas. En sanoisi, että Plastic Memories on aivan surkea anime, mutta ennalta-arvattava se ainakin on.

The idea of PlaMemo sounds interesting: people live with human-like robots called Giftia and the main characters have to retrieve old Giftias before they start to cause trouble. The main boy Tsukasa gets a cute Giftia named Isla as his partner, but they discover soon that Isla doesn't have much time to live. In the beginning of the anime I could already foresee what will happen. PlaMemo tries to be tragic, but the predictability and the humour ruin the wholeness. The plot could've worked if Isla was just a normal girl, but fatally ill instead of a robot. I wouldn't say that Plastic Memories is a totally bad anime, but at least it's predictable.

Source
Show By Rock!! 
Kun pääsin yli alun diabetes-pelostani niin Show By Rock alkoikin vaikuttaa ihan hyvältä. Päähenkilöiden bändi Plasmagica on ihan kiva, mutta itselleni suurinta hupia aiheutti Shingancrimsonz-poikabändi ja Yoshino Hiroyukin äänellä räyhäävä kitara. Kokonaisuudessaan tykkäsin kyllä Show By Rockista, juoni on kiinnostava ja hahmot söpöjä. 3D-animointi ei tosin vakuuttanut...

After I got over my fear of diabetes, Show By Rock started to seem quite good. The protagonists' band Plasmagica is okay, but I liked the boyband Shingancrimsonz and the guitar with Yoshino Hiroyuki's voice the most. In its entirety, I liked Show By Rock, the plot is interesting and characters cute. I didn't like the 3D animation though...

Source
Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love Revolutions
UtaPri ei lopu koskaan! Tai siltä ainakin tuntuu. Mitähän tämänkin tekijät vielä keksivät...? Omasta mielestäni tämä kausi ei ole läheskään niin hyvä kuin ensimmäinen tai toinen, mutta UtaPri-fanit varmasti tykkäävät. Uudet biisit eivät ole niin hyviä, mutta toisaalta oli kiva tutustua paremmin Quartet Night-idoliryhmään. Seuraavalla kaudella saamme ilmeisesti lisää Heavensiä...?

UtaPri never ends! Or at least it feels like that. I wonder what the creators come up with next...? In my opinion this season wasn't as good as the first or second season, but the fans of UtaPri surely like it. The new songs aren't so good, but it was nice to get to know the idol group Quartet Night better. Looks like we will get more Heavens in the next season...?

Source

No comments:

Post a Comment