Saturday, May 9, 2015

♪Cosplay plans, anime trash + cat♪


SNSD - Bad Girl

Viime postauksesta on taas aikaa... Tällä kertaa vähän cossisuunnitelmistani Desuun!

Long time no see again... This time I'll tell about my cosplay plans for Desucon!


Joo... Mun oli tarkoitus tehdä jokin tosi hieno ja vaikeampi cossi Desuun, mutta jouduin ajan ja motivaation puutteen takia tyytymään vähän yksinkertaisempiin cosseihin. :D Ja Arakita pääsee uusiokäyttöön.

Yeah... I was supposed to do some very amazing and more difficult cosplay, but I had to plan something easier since I don't have very much time or motivation. :D And I will cosplay Arakita again.


Kisumin ja Yuuton peruukit odottavat vielä leikkaamista... Yuuto on muuten valmis (tossa asussahan ei ole mitään tekemistä), mutta Kisumi on kesken. Kerään vielä motivaationi ja teen kaiken loppuun! (Ehkä saatte jotain testikuvia ennen Desua. Ehkä.)

I should cut Kisumi and Yuuto's wigs soon... Yuuto is otherwise ready (I already have the clothes), but Kisumi isn't.  I'll try to get my motivation back and finish everything! (Maybe you will get some pictures before Desucon. Maybe.)


Arakitan peruukki pääsi elvytykseen ja projekti oli varsin kauniin näköinen. :D "Kuinka monta pinniä saat yhteen peruukkiin?"

I cut Arakita's wig more and the it looked quite beautiful. :D "How many pins can you put to one wig?"


Kisumin peruukin mukana tullut lappu sisälsi hienoa englantia. :D

I love this English in this tag that came with Kisumi's wig. :D


Sitten sinne animekrääsän puolelle. Rahanmenoa ei voi estää~! Tästä syntyy vielä kunnon Midousuji-armeija.

And then some anime trash. My money just goes somewhere... I will have a proper Midousuji army one day.Mun Urumin tilaus tuli Moyashimon-boksissa. :'D En kyllä tilannut paljon mitään, Sailor Moon-pinssin, randomin Free!-figun (sain Harun!) ja Sakurai-avaimenperän (joka puuttui mun Sakurai-kokoelmasta...).

I ordered some things from Urumi and they came in a Moyashimon box. :'D I didn't order very many things, just a Sailor Moon-badge, a random Free!-figure (I got Haru!) and a Sakurai-keychain (my Sakurai-collection lacked this one...).

Freestyler!!
Haru on nätti. ;__;

Haru is pretty. ;__;

kimo

Midousuji motivoi mua opiskelemaan. Tai sitten ei.

Mulla on arki vierähtänyt opiskelujen ja kaiken maailman koulujuttujen parissa. Mutta hyviäkin juttuja on tapahtunut: sain kesätöitä! Se tosin tarkoittaa vähemmän vapaa-aikaa, mutta rahaa ei ole koskaan liikaa. :D Erityisesti kun mun kännykkä on hajoamispisteessä ja rahaa palaa kaikkeen... krhm, ei niin tärkeään. :'D

Seuraavalla viikolla on Hanami ja mulla olisi aikeissa ilmaantua paikalle! Tosin jos sataa niin tuskin raahaudun. Tuskailen vielä vaatteiden kanssa (ja sen ettei kovin montaa tuttua näytä tulevan paikalle, hnngh).

Ottakaa loppupiristykseksi kuvia Misusta. :D

Midousuji motivates me to study. Or not.

I have spent lots of time studying these days. But good things have happened too: I got a summer job! It means less free time, but there can never be too much money. :D Especially because my phone is in such a bad condition and I use money to... ahem, some unimportant things. :'D

Hanami is next week and I'm thinking of going there! Though if it rains I won't come. I'm agonizing over my clothes (and it looks like many of my friends are not coming).

Have some pictures of Misu. :D


"What are you looking at, human?"4 comments:

 1. Näyttääpä hyvän väriseltä toi Kisumi peruukki!
  Ja ihana kisu lopussa! ♥
  (olisin voinut ottaa haasteeksi kuinka monta kertaa saan tungettua sanan "kisu" tähän kommenttiin, mutta en jaksanut yrittää :DDD)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oisin ehkä halunnut siitä peruukista vähän erisävyisen mutta on se kyllä soma! ;;v;;
   Kiitos kommentista! ♥

   Delete
 2. Little Haru looks so cute and your cat does as well. ^w^

  ReplyDelete