Wednesday, July 2, 2014

Summer animes 2014: Preview


INFINITE - Last Romeo

Halusin tehdä ennen kesän animeiden alkua tällaisen pienen kuumottelupostauksen sarjoista joita ainakin aion alkaa katsomaan. :D

I wanted to write some previews about the summer animes which I'm going to watch. :D

Ao Haru Ride
Ihanaa, joku shoujosarja! En ole kunnolla tähän tutustunut, mutta mulla ei kuitenkaan ole kovin suuria odotuksia tämän suhteen. Veikkaan jotain Tonari no Kaibutsu-kunin ja Kimi ni Todoken tyylistä söpöilyä.

Great, a shoujo series! I don't know very much about this but I don't have very big expectations. I guess this is going to be very cute like Tonari no Kaibutsu-kun and Kimi ni Todoke.

Bakumatsu Rock
Tästä kuulemma pitäisi tulla tosi eeppinen, mutta musta tää kuulostaa vaan naurettavalta. :D Perustuu kuulemma johonkin tyttöjen peliin, joten pakko katsoa. Hahmodesingneihin en ole oikein mieltynyt.

I heard this is going to be epic but I think this sounds just ridiculous. :D Based on a girls' game so I have to watch this. I don't really like the character designs.Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal
Pitkän odotuksen jälkeen se on tulossa! Taide on todella nättiä, mutta koin karvaan pettymyksen kun huomasin, että transformaatiot on ilmeisesti tehty 3D:nä. Toivottavasti sarja on muuten hyvä.

After long waiting it's finally coming! The art is beautiful but I got very disappointed when I noticed that the transformations look like they are made by 3D animation. Hopefully this is going to be good otherwise.

DRAMAtical Murder
Suositun BL-pelin sovitus. Mun piti kokeilla tuota peliä mutta jätin väliin kun kuulin animesta. Oon kuullut kaikkea jännää tuon juonesta, tästä voi tulla joko ihan hyvä tai surkea.

Anime adaptation of a popular BL game. I wanted to try that game but I forgot about it when I heard about the anime. I have heard many things about the plot so I guess this may be quite good or very bad.Free! Eternal Summer
*Fanityttökiljuntaa* Tätä on odotettu ties kuinka kauan ja kohtahan se alkaa! Free!:n kakkoskaudesta ei voi tulla muuta kuin täydellistä.

*Fangirl screaming* I have been waiting for this for ages and it's finally starting! The second season of Free! can't be anything else than perfect.

Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Alkuperäinen manga on kuulemma tosi hauska, mutten tarkemmin tiedä millainen tämä tulee olemaan.

I heard that the original manga is very funny but I don't really know if this is going to be a good or a bad anime.

Kuroshitsuji: Book of Circus
Luin tämän mangakaaren ihan hetki sitten, joten pystyn jopa vertailemaan sitä animeen! Odotan innolla miten uskollisesti tuo sovitetaan animeksi.

I read this manga arc some time ago so I can compare it to anime! I'm eagerly waiting how loyal the anime adaptaton will be compared to the manga.Love Stage!!
Pakko katsoa kun on kerran BL-mangan sovitus. Alkuperäisen mangan on piirtänyt Princess Princessin mangaka Mikiyo Tsuda, jonka taiteesta itse pidän. Animen taide on myös kivan näköistä.

A must watch because it's an adaptation of a BL manga. The original manga is drawn by Mikiyo Tsuda who has also drawn Princess Princess and I like her art. The art of the anime looks also nice.

Majimoji Rurumo
Mangan tekijä Wataru Watanabe on luonut myös yhden suosikkisarjani Yowamushi Pedalin, joten ajattelin katsoa myös toisen hänen mangansa animesovituksen.

The mangaka Wataru Watanabe has also created one of my favorite series Yowamushi Pedal so I thought of watching another anime adaptation of his manga.

Re: Hamatora
Hamatoran eka kausi päättyi jännittävästi, joten odotan innolla miten sarja jatkuu.

The first season of Hamatora finished in a thrilling way so I'm eagerly waiting how it will continue.Shounen Hollywood -Holly Stage for 49-
Tämä on varmaan joku UtaPrince 2? En kyllä tykkää sarjan taiteesta niin paljon.

This is probably going to be some kind of UtaPrince 2? I don't like the art so much.

Katsotaan millaisia näistä sitten tulee! Kesäkausi vaikuttaa tosi lupaavalta!

We'll see what kind of animes these will become! The summer season seems very promising!
14 comments:

 1. Geh, Nitro+Chiral-fanina pakko kommentoida~ Kannattaa kokeilla DRAMAtical Murderia, vaikka anime olisi kuinka hyvä en usko että se yltää pelin tasolle. :3
  Lisäksi on kurjaa, että jos anime on huono, monet jotka jättävät pelin väliin ja katsovat sen, alkavat pitää peliäkin huonona sitä pelaamatta animen perusteella.

  Dmmd-animen ohella itse odotan innolla Sailor Moonia ja uutta Kuroshit-animea. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meinasin että voisin tuota peliäkin kokeilla nyt kun oon uudella koneella (vanha nyt tuskin ois mitään pelejä jaksanyt pyörittää kunnolla...). Mäkin vähän veikkaan, että tuo peli on parempi kuin tuo tuleva anime, yleensä nuo alkuperäiset tuppaa olemaan parempia. ^^

   Delete
 2. Kesäkaudella oli hirveesti kaikkee kivan kuulosta, en taas tiiä miten aika riittäis kaikkee :'D Kuropaska kiinnostais mutta ku en vielä kakkoskauttakaa oo kattonu xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tosi paljon kaikkea kiinnostavaa! Itsekään en oo Kuroshitin kakkoskautta katsonut, mutta se on kuulemma niin huono että kannattaakin jättää väliin. D:

   Delete
  2. se on periaatekysymys että voiko kattoo kolmoskauden ilman että on kattonu kakkosta siinä välissä xD

   Delete
 3. Auts en tiennytkään että Sailor Moonissa tulisi mitään 3D kohtauksia :s Tosin enpä osaa vielä tuomita, mut kyllä tässä varautuu. :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toi on aika pettymys, ite kun en sitä yhtään siedä 3D:tä jos muuten on piirretty... Tosin eipä vielä kannatakaan tuomita. ^^

   Delete
 4. On kyllä tulossa kaikkea kivan oloista, toivottavasti niitä vain kerkeäisi hyvin katsomaankin~ Ja en kyllä itsekkään kauheasti arvosta tuota 3D transformaatiota Sailor Moonissa, mutta onneksi se on kuitenkin ihan hyvän näköinen 3D:stä huolimatta. Toivottavasti kuitenkaan tähän animeen ei tungeta sitä sen enempää ^^'

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo pelkään että mulle käy taas niin että suunnilleen kaikki noi mitä meinaan alkaa seurata tulee viikonloppuna kuten nyt kevätkaudella kävi. :---DD Niin paljon katsottavaa... No joo, olihan se transformaatio ihan hyvän näköinen 3D:ksi, tykkään siitä että se on niin samantyylinen kuin se alkuperäinen. ^^

   Delete
 5. Odotan kanssa innolla tota Sailor moonia! Ja noh Free kerkesikin jo alkaa. (・∀・ )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneks toi Sailor Moon alkaa ihan piakkoin, ei tarvi enää kauaa jännätä. ^^ Ja jeejee Free. :DD

   Delete
 6. I am extremely excited about dramatical murder and kuroshitsuji! *faints* Do you now when the first episodes of these will start exactly?
  I'm not sure about watching sailor moon crystal, though. :/ Sailor moon was already perfect when I was a child and I don't want it to be kinda ruined. .__.
  I don't think I have to mention that I already watched the first episode of eternal summer. XD It was so good. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. I think Dmmd will start tomorrow (Sunday) and Kuroshitsuji will start next Thursday (I'm not sure??). :D
   I kind of know the feeling about new Sailor Moon, I haven't seen the first episode yet and I'm a little scared they will ruin it. D: But I'm still quite happy about the new anime, I like the new art and the anime sounds promising. ^^

   Delete
  2. Hey, thank you very much. ^-^
   Yeah I'm pretty sure I'll give it a try.

   Delete